![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fesivalul Romanesc
Daca este Octombrie este FESTIVAL ROMANESC la Biserica Sfanta Maria Magdalena. Cea de-a 13 Editie a ''Festivalului", se va desfasura in binecunoscuta locatie a Bisericii noastre de pe Canino Road, simbata 21 octombrie. Va invitam incepand cu orele 12, sa petreceti o zi de neuitat alaturi de rude, prieteni sau cunoscuti. Din reteta acelei zile nu vor lipsi meniul cu specific romanesc (mititei, sarmale, ciorba de burta, ciorba de perisoare, cozonac, prajituri s.a.), vinurile(Tamaioasa Romaneasca, Grasa de Cotnari, Merlot), berea si apa minerala. Programul artistic va fi sustinut anul acesta de indragita cantareata de muzica populara Mariana Anghel, venita din Romania in mod special ca sa inveseleasca inimile romanilor din mai multe metropole americane. Pentru copii va fi amenajat un loc special de joaca. Intrarea va fi $3.00 / persoana; copii pana la 16 ani si persoanele aflate in vizita vor beneficia de intrare gratuita. Va asteptam cu drag, Preot Paroh Mirel Tudose |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Houston | dumi_r | Texas | 31 | 09-14-2008 06:43 PM |
film romanesc in Philly | Nicoleta | Philadelphia | 5 | 01-07-2007 03:34 PM |
Chritmas Festival of Lights at the Grotto | DanielHalceanu | Oregon | 0 | 11-13-2006 05:59 AM |
schimbare pasaport romanesc | catalin_ve | Experientele loteristilor ajunsi in America | 2 | 10-17-2006 01:25 AM |
Festival romanesc | Cezar | Chicago | 0 | 08-12-2004 03:30 AM |