|
||||
|
||||
Festival romanesc
"Parohia Nasterea Domnului va invita la cel de al 5lea festival
romanesc ce va avea loc pe 21 si 22 August 2004 in curtea parohiei. Simbata de la ora 2pm pina seara tirziu, si Duminica dupa slujba pina seara. 5825 N Mozart Ave, Chicago (Lincoln @ California) Orchestra Fratii Mihalii si Lacramioara Big Orchestra Ansamblul Timisul cu solistii Lioara Boscu, Ianos Roma, Ionica Enea. Ansamblul de dansuri Timisul. Ansamblul de dansuri Miorita. Mancarea romaneasca include: mititei, ceafa de porc la gratar, purcei la rotisor, sarmale cu afumatura, mamaliga cu branza, ciorba de burta, tocanita de purcel, carnati, savarine, cafea turceasca si americana. Bauturi: tot felul de bauturi, vinuri romanesti, bere spaten si ursus. Intrarea la festival $5 de persoana. Copii sub 12 ani, gratis." Preluat de pe ChicagoRomanians group. http://groups.yahoo.com/group/RomaniansChicago/ |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|