|
|
|||
|
|||
zone safe in Baltimore
Buna tuturor,
As dori niste informatii legate de zone safe si complexe de apartamente in Baltimore. Ma voi reloca in curand si sunt in cautarea unui apartament (preferabil sub $1000/luna pentru un apartament cu 1 bedroom). Cam cat de departe de zona downtown ar trebui sa caut (jobul e downtown)? Mentionez ca nu ma intereseaza scolile (fara copii). Cum este zona Mount Washington, de exemplu? Va multumesc frumos! |
|
|||
|
|||
Quote:
Ti-as recomanda Towson, care-i la nord, si nu-i departe de downtown. E trendy, gasesti cam tot ce vrei, inclusiv joia, farmers market. Daca preferi suburbs, mergi spre nord(Cockeysville, Lutherville, Hunt Valley) si nord est, zona White Marsh area. In zona White Marsh iti pot spune cum e, si descrie citeva complexe. Locatia e buna, fara criminalitate, multa verdeata, spatii verzi, magazine de tot felul, si acces f usor la I-95 si 695. Un complex are fi Silver Spering Station, Burnam Woods, Southfield.Mai jost ai un link, poti sa ma intrebi si-ti spun ce stiu. http://www.rent.com/search/results/?...=refine&page=0 Daca te refereai la apartamentele de mai jos, din cite stiu eu, zona nu-i deloc sigura. http://www.rent.com/rentals/maryland.../2/?tab=map&fl= |
|
|||
|
|||
Milie, sunt foarte bune informatiile, iti multumesc mult. O sa ma uit mai intai la zona Towson ca mi se pare mai aproape.
In ce priveste Mt Washington, mi s-a recomandat de catre colegi ca ar fi zona buna, dar exact la complexul la care ai dat si tu link-ul gasisem review-uri din care reiesea ca zona nu e safe si de-aia am intrat aici sa va cer parerea. De pe net am aflat ca in Baltimore zonele bune sunt amestecate cu zonele rele, de-aia ma gandesc ca poate sunt si zone mai bune in Mt Washington, chiar daca anumite parti sunt cunoscute ca nefiind safe. Multumesc! |
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
|||
|
|||
Multumesc inca o data pentru detaliile date.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|