Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Washington, DC Metro

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2011, 07:59 PM
selena selena is offline
Junior Member
Bobocel

Default zone safe in Baltimore

Buna tuturor,

As dori niste informatii legate de zone safe si complexe de apartamente in Baltimore. Ma voi reloca in curand si sunt in cautarea unui apartament (preferabil sub $1000/luna pentru un apartament cu 1 bedroom). Cam cat de departe de zona downtown ar trebui sa caut (jobul e downtown)? Mentionez ca nu ma intereseaza scolile (fara copii).
Cum este zona Mount Washington, de exemplu?

Va multumesc frumos!
Reply With Quote
Old 07-14-2011, 10:57 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by selena View Post
Buna tuturor,

As dori niste informatii legate de zone safe si complexe de apartamente in Baltimore. Ma voi reloca in curand si sunt in cautarea unui apartament (preferabil sub $1000/luna pentru un apartament cu 1 bedroom). Cam cat de departe de zona downtown ar trebui sa caut (jobul e downtown)? Mentionez ca nu ma intereseaza scolile (fara copii).
Cum este zona Mount Washington, de exemplu?

Va multumesc frumos!
Selena, n-as putea sa-ti spun cum e Mt Washington in ce priveste locuintele. Am fost de citeva ori in zona, dar nu-mi amintesc de apartamente. Poate-or fi si nu le-am vazut eu. Mi s-a parut amestecat, dincolo de Falls Rd sint case vechi, bine mentinute., dar cam atit.
Ti-as recomanda Towson, care-i la nord, si nu-i departe de downtown. E trendy, gasesti cam tot ce vrei, inclusiv joia, farmers market. Daca preferi suburbs, mergi spre nord(Cockeysville, Lutherville, Hunt Valley) si nord est, zona White Marsh area. In zona White Marsh iti pot spune cum e, si descrie citeva complexe. Locatia e buna, fara criminalitate, multa verdeata, spatii verzi, magazine de tot felul, si acces f usor la I-95 si 695.
Un complex are fi Silver Spering Station, Burnam Woods, Southfield.Mai jost ai un link, poti sa ma intrebi si-ti spun ce stiu.
http://www.rent.com/search/results/?...=refine&page=0

Daca te refereai la apartamentele de mai jos, din cite stiu eu, zona nu-i deloc sigura.
http://www.rent.com/rentals/maryland.../2/?tab=map&fl=
Reply With Quote
Old 07-15-2011, 01:23 PM
selena selena is offline
Junior Member
Bobocel

Milie, sunt foarte bune informatiile, iti multumesc mult. O sa ma uit mai intai la zona Towson ca mi se pare mai aproape.

In ce priveste Mt Washington, mi s-a recomandat de catre colegi ca ar fi zona buna, dar exact la complexul la care ai dat si tu link-ul gasisem review-uri din care reiesea ca zona nu e safe si de-aia am intrat aici sa va cer parerea. De pe net am aflat ca in Baltimore zonele bune sunt amestecate cu zonele rele, de-aia ma gandesc ca poate sunt si zone mai bune in Mt Washington, chiar daca anumite parti sunt cunoscute ca nefiind safe.

Multumesc!
Reply With Quote
Old 07-15-2011, 03:12 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by selena View Post
Milie, sunt foarte bune informatiile, iti multumesc mult. O sa ma uit mai intai la zona Towson ca mi se pare mai aproape.

In ce priveste Mt Washington, mi s-a recomandat de catre colegi ca ar fi zona buna, dar exact la complexul la care ai dat si tu link-ul gasisem review-uri din care reiesea ca zona nu e safe si de-aia am intrat aici sa va cer parerea. De pe net am aflat ca in Baltimore zonele bune sunt amestecate cu zonele rele, de-aia ma gandesc ca poate sunt si zone mai bune in Mt Washington, chiar daca anumite parti sunt cunoscute ca nefiind safe.

Multumesc!
Selena, cu mare placere. si nu ezita sa mai intrebi daca ai nelamuriri. In principiu, Baltimore City, e unul dintre cele mai periculoase cities. Nu tot, doar in proportie de 80%. Si nu glumesc. Hopkins hospital e la doi pasi (efectiv doi pasi) de o zona unde nu m-as incumeta ziua in amiaza mare fara sa incui usile masinii. La fel si JHU, cu Charles street si zona adiacenta, e destul de periculos, si nu-i vara sa nu fie cel putin 1-2-3 crime intre studentii de-acolo, ca-s tineri, si bravi, si's easy target. Inner Harbor nu-i chiar safe, mai ales dupa o anumita ora, si-i inima tirgului. Ce-i safe in city, e Homeland, dar si ala-i in parte in Baltimore Cty. Towson e in Balt Cty, si in buna parte-i safe, dar Lock Raven, la doi pasi, nu-i chiar ca downtown. In Nord si Nord-Est, in afara centurii e safe. Nu stiu de cite ori am dormit cu usa descuiata, ba si cu cheile in afara. Hunt Valley, din cite stiu, a inceput sa aiba cuiburi mai putin safe, mai ales unele complexe de apartamente. Oricum, Est, Sud, si West, nu m-as muta nici daca m-ar ruga cineva, desi unele zone's mai bune decit altele. Personal, m-as orienta spre nord, accesul e mult mai rapid pe I-95 decit oriunde. Am lucrat in zona JHU, si desi mergema spre Nord, traficul era havy chiar si la 3:30 pm. Daca serviciul e downtown, la nord de Inner Harbor, atunci cel mai easy acces e I-95 si 395.
Reply With Quote
Old 07-15-2011, 04:50 PM
selena selena is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc inca o data pentru detaliile date.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules