![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salutare,
Sunt destul de nou pe forum. De aprox 2 sapt sunt in Baltimore, MD, venit pt un program de doctorat la Johns Hopkins University. Ma intrebam daca mai sunt romani prin orasul asta sau cine stie...poate e careva chiar student aici. Numai bine, Bogdan |
|
|||
|
|||
![]() Salut Bogdan,
Esti cumva din Timisoara ?
|
|||
|
|||
![]() Nu, sunt din Craiova.
|
|
|||
|
|||
![]() Scuze, te-am comfundat cu baiatul unor cunostinte.Este la doctorat in Sate, il cheama Bogdan si in 1981 nascut.Chiar am zis, ce mica este lumea !
|
|||
|
|||
![]() pai numai daca vii in ocean city care e in maryland dai de citeva sute de romini.Asa ca plimbate si tu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Chiar s-ar putea sa ajung pe acolo weekendul asta sau urmatorul, ca tot e vara pe ultima suta de metri...Mersi de sugestie
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Chiar voiam sa-ti zic si eu, sa faci o iesire pana in Ocean City, sunt multi romani acolo, acum pe timpul verii mai ales.
|
|
|||
|
|||
![]() Pai uita daca vii in ocean city da-mi un telefon.Nr meu e 4104220038.Nu ca as putea eu sa iti arat prea mult din ocean city da la o bere si o poveste se poate(unde stau eu sint in total 11 romini).Ma gasesti de regula dupa ora 11 seara si pina pe la 12.30 e ok de sunat.
|
|
|||
|
|||
![]() Imi pare rau...nu pot veni weekendul acesta. Adviserul meu ne-a invitat pe toti la un gratar aici in Baltimore, asa ca ramane pe altadata. Mersi mult pentru oferta insa...
Bogdan |
|
||||
|
||||
![]() Sunt cativa romani in Baltimore dar putini. Fiind un oras destul de "periculos" majoritatea s-au retras catre Silver Spring sau catre nordul Virginiei.
In Ocean City gasesti intr-adevar romani in oricare restaurant sau magazin intri in timpul verii. Abia astept sa ajung si eu acolo saptamana viitoare, sper sa avem vreme frumoasa.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM |
![]() |