Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Los Angeles +
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Los Angeles +

Zone din LA

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2007, 04:25 AM
adrianC's Avatar
adrianC adrianC is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Zone din LA

Buna la toata lumea si "La Multi Ani!".
Va rog daca e cineva, sau daca cineva cunoaste zona West Covina,intre Pasadena si Pomona,LA,ii spune si City of Industry sa-mi spuna cum e acolo, la poluare si marimea chiriilor ma refer, deci aspectele astea doua ma intereseaza cel mai mult.
Multumesc
Cami
Reply With Quote
Old 01-04-2007, 06:26 AM
crisz's Avatar
crisz crisz is offline
Profesor
Forumo-dependent

Bun venit in California!

Despre chirie gasesti raspunsul pe rent.com (nu lua in considerare complexele pentru seniori). Eu am dat o cautare rapida si n-am gasit nimic in City of Industry, dar preturile in zona sunt in jur de $800-$1400 pentru un 1 bedroom.

Despre poluare... cel mai neplacut lucru sunt testele nucleare care se fac in desertul Nevada (cand bate vantul spre Utah ).
Un astfel de eveniment va avea loc pe la jumatatea lui 2007. "The test will utilize 700 tons of ammonium nitrate and fuel oil (the equivalent of 593 tons of TNT)." Wikipedia
http://www.opednews.com/articles/ope...o_divine_s.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear_tests
Reply With Quote
Old 01-04-2007, 08:12 AM
Diandra's Avatar
Diandra Diandra is offline
Membru
Invatzacel

Adrian, stau destul de aproape de zona despre care intrebi!Dar din pacate..nu stiu mare lucru!
O sa ii intreb pe prietenii mei despre City of Industry, si o sa revin cu informatii!
Reply With Quote
Old 01-04-2007, 09:49 AM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Sint doua orase(le) diferite. Mie chiar imi place in West Covina, am fost de mai multe ori in plimbare pe acolo. Despre chirii nu prea stiu, ca nu ne-am interesat, dar s-ar putea sa fie mai mari decit in orasul nostru, fiind mai aproape de LA. City of Industry este mai la sud de West Covina, din cite stiu eu. Pe asta nu l-am vizionat decit de pe 60 freeway, in drum spre LA. Probabil tot pe acolo pretul chiriilor. Deci daca vei cauta cum spune si Crisz, iti vei face o idee despre preturile zonei.

Poluarea e mare aici, in vale, ca in toata California. Cel putin asa am fost avertizati de catre prietenii nostri inca inainte sa venim aici. Dar cine a supravietuit aerului de Bucuresti, va supravietui si aici. Sint zile in care nu se prea zaresc muntii aflati cam la 20-30 de mile departare. Dar daca stai sa te gindesti ca in Bucuresti, in zilele caniculare de vara pe la orele de virf, nu zaresti nici blocul de vizavi care se afla la doar 50 de metri, eu zic ca nu e chiar asa de grav.
Old 01-05-2007, 02:43 AM
adrianC's Avatar
Forumar fidel
Aspirant

Smile .

Multumesc mult de raspunsuri.
Noi inca nu am ajuns in Ca, acum suntem "in caldurile si emotiile mutarii". Nu stim inca nici daca va trebui sa stam pe langa City of Industry, oricum daca cineva doreste sa share 2 bedroom-uri, sa impartim chiria, noi am fi interesati. Sau un sublet! Asta ar fi super! suntem 2. Deci daca auziti ceva la fata locului, sa ne spuneti si noua,ne facem tema si noi de aici (adica Craigslist, rent.com, etc)...dar stiti voi ca de esti la fata locului e altceva, si noi suntem acum in Michigan,, unde e frig si bine...
Numai bine,
Cami
Reply With Quote
Old 01-05-2007, 10:03 AM
cal_user cal_user is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Shrek View Post
Poluarea e mare aici, in vale, ca in toata California.
Hai ca nu e peste tot poluare. In valea in care stau e chiar foarte curat aerul.
Reply With Quote
Old 01-05-2007, 10:11 AM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

In ce vale stai? Recunosc ca nu stiu.

Sincer, din avion se vedea smogul de deasupra Inland Valley sau Inland Empire, cum mai este denumita. Si deasupra LA-ului la fel. Dar noua ni se pare aer curat, de munte, mai ales ca avem si muntii destul de aproape.

Am sa pun la album poze din avion, de la sosire. Dar nu te contrazic, pe linga faptul ca poate nu avem aceeasi locatie, si la noi sint zile extrem de senine si de curate.

Acum nu va speriati de smoguletzul de aici! Ati citit ce am scris de poluarea din Bucuresti fatza de cea de aici? Nici nu suporta comparatie. Nu este numai parerea mea, ci si a plaminilor mei.

Edit, ca acum vazui ca stateam de vorba cu cal_user, care este in Silicon Valley. Doar scrie acolo, la locatie!!! Scuze!
Old 01-05-2007, 09:43 PM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Am uitat ca am la semnatura albumul cu pozele din avion, deci nu le mai pun si pe forum. Al doilea album de la semnatura. Pentru cine este curios...
Old 01-06-2007, 05:58 AM
adrianC's Avatar
Forumar fidel
Aspirant

Default .

Noi deja am fost curiosi si v-am vazut toate pozele chiar inainte sa ne inviti... multumesc mult
Cami
Reply With Quote
Old 01-06-2007, 09:16 PM
adrianC's Avatar
Forumar fidel
Aspirant

Smile ...

Quote:
Originally Posted by adrianC View Post
Noi deja am fost curiosi si v-am vazut toate pozele chiar inainte sa ne inviti... multumesc mult
Cami
...ei, acum sa nu crezi ca am intrat in intimitatea voastra, ne-am uitat si noi la pozele cu natura din Ca. Eu am fost putin socata ca nu e abundenta de vegetatie ca la Miami, dar dupa aceea mi-am dat seama ca acolo nu e asa dry, ca zilnic ploua...oricum sotul e fericit ca nu e umezeala ca la Miami...acum fiecare cu gusturile lui...asta e.
Numai bine,
Cami
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules