Un salut calduros la toti !Multumesc admin pentru urarile facute pentru ziua mea de nastere.Asa cum va spuneam dupa aproape 7 luni ,mai precis exact de ziua mea ,a venit un email de la Consulatul American la Napoli prin care eram instiintati ca administrative processing s-a incheiat si ca suntem convocati pentru a reface vizita medicala (TRECUTE 6 LUNI) si in ziua urmatoare la interviu 24/05 la Napoli, pentru ca suntem rezidenti in Italia de mai bine de 12 ani.In urma acestui email am trimis si noi unul cu intrebari de tipul-,,trebuie sa platim vizita,interviul,e garantata visa'', la care ne-au spus ca vizita trebuie platita,nu si interviul,iar visa nu e garantita.Deci dupa aproape 7 luni de stress nu e destul,trebuie sa mai cheltuim inca 1000 euro pentru tren ,vizita si hotel plus mincare pentru ca la final sa nu ai nimic sigur.Dar eu ma intreb aceste 7 luni la ce au fost bune?Sper din tot sufletul ca nimeni sa nu treaca prin ce trecem noi.Si sa recapitulam:interviu 1350 euro pentru amindoi,vizita plus vaccinuri aproape 450, tren 120 ,hotel plus mincare 300 deci suntem la 2350 plus traduceri 2500 pentru amindoi si e ok pentru ca stiam de la inceput.Dar nu e destul trebuie sa mai traca 7 luni in care stai in stress,in care nu poti sa-ti planifici viata,si trebuie sa mai cheltui alti 1000 euro ,ca la sfirsit sa nu ai nimic sigur.Daca rezultatul nu va fi cel asteptat voi scrie peste tot (reviste ,guvern,politicieni,etc)pentru ca nu credca e corect ceea ce ar putea sa ni se intimple.Miroase a,,bussines''.Sper inca odata sa reusim si vreau sa va multumesc tuturor celor ce ne-ati sprijinit in tot acest timp cu idei ,indemnuri, sfaturi etc.Multa bafta si bunul Dumnezeu sa ne ajute la toti.
Ps.Suntem destul de pozitivi,si plini de sperante.Speram sa va dam stiri bune.Felicitari ideatorilor si tuturor celor ce sprijina acest forum care este un tezaur pentru toti.