![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Azi la ora 7.50 am ajuns in fata consulatului cu "hotararea judecatoreasca si pasapoartele". Din pacate sistemul nostru de bugetari se aplica si la Ambasada SUA, pe de-o parte este normal ca este format tot din concetatenii nostrii. Aici ma refer la personalul de la intrare, pe care daca il intrebai ceva spunea �dupa ora 8� (cu toate ca era deja 8.10), in cele din urma i-am spus ca e ora 8.15 si fara sa se uite la nume mi-a spus ca sa revin dupa ora 9. In fine, pe la ora 9.20 am intrat in Consulat si iar am dat de persoane obosite si nervoase. Am incercat sa explic unei doamne care se tot fataia de colo-colo si ma trimetea in sala de asteptare ca inca nu am predat pasaportul si nu au de unde sa stie ca eu stau in sala de asteptare. Pana la urma am mers la ghiseul 6 unde doamna �Gabi� m-a recunoscut, mi-a luat actul si pasapoartele si mi-a spus sa astept. Pentru mine nu a mai fost nici un fel de interviu, dupa ~ o ora si 20 min am fost chemat impreuna cu o doamna din Rep. Moldova la ghiseul unde am platit taxa, ne-a dat plicurile si pasapoartele si ne-a explicat care este parcursul pe care trebuie sa il urmam de acum inainte. Cu noi la interviu a mai fost o domnisoara din Suceava, trei familii si un baiat din Rep Moldova. TIN SA MULTUMESC TUTUROR FORUMISTILOR CARE NE-AU INCURAJAT SI AJUTAT CU RASPUNSURI LA INTREBARI ! Noi plecam cam pe la inceputul lui sept in Portland ! Pentru cei care au intrebari suplimentare nu ezitati sa scrieti. Sanatate si numai bine!
Case No.: 2011EU000264XX Entered lottery: Nov 27th, 09 Papers to KCC: July 3th, 10 / Update Oct 29th, 10 2nd NL received: March 21th, 11 Medicals: April 29th, 11 Interview Date: May 4rd, 11 Visa Pickup: May 9rd, 11 ![]() OTP-PDX: Sept 8th, 11 SSN Arrived: Sept 15th, 11 GC Arrived: Sept 24th, 11 Citizenship: ... Imagination is more important than knowledge!(A. E.) |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Interviu 05.05.2008 casatorie dupa primul plic | arida | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 05-20-2008 01:04 PM |
Interviu reusit dupa nunta reusita :) | AdrianM | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 02-17-2008 09:54 AM |
Interviu finalizat cu vize, 14.11.2006 (msim) | msim | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-15-2006 09:58 AM |
Am avut interviu pe 20 noiembrie | Bibicu | Experiente personale ale loteristilor | 2 | 11-29-2003 04:15 PM |