Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2008, 01:04 PM
arida arida is offline
Membru

Default Interviu 05.05.2008 casatorie dupa primul plic

Am sa rog moderatorii sa mute acest post la locul indicat.

Experienta noastra la interviu.

Nu credeam ca o sa ajunga la CN-ul nostru, asta in primul rand.
Actele au fost exact in oridinea ceruta la ghiseu, sotzul meu s-a fastacit putin si a ocupat toata vizibilitatea de la ghiseu dar la un moment dat si-a revenit.
Am intrat in ambasada la 8:10, am asteptat vre-o 20 minute sa ne cheme sa predam actele. Mai era un tanar si o tanara dar separat si un baiat care nu s-a prezentat. Dupa predarea actelor am mai asteptat cam jumatate de ora cred, deja platisem taxele (si aici trebuie sa precizez ca doamna de la casa ne-a urat mult succes ) si am mers la amprentare.
Nu am avut AOS ...bani 12400 USD
Ca dovezi am avut poze si atat cam 170...
Pe sotul meu l-a intrebat daca vrea sa dea in engleza si a zis ca stie dar prefera romana , pana la urma a ajuns sa vb foarte chinuit in engleza. Am citit pe forum ca al doilea aplicant practic nu participa la interviu, dar la mine a fost invers am fost pe post de translator.
Pana spre finalul interviului a fost totul OK dar...la final trebuia sa lipseasca ceva, daca tot aveam actele in regula si tot, pasapoarte vechi cu vize SUA, imi lipsea intrarea in tara de anul trecut(pur si simplu nu era stamplila pe pasaport) D-na Consul mi-a zis ca daca vrem ii da viza sotului azi si mie cand aduc dovada ca am intrat la timp, dar sotul nu a vrut. Urma ca eu sa ma duc in alta zi, dar...nu am avut curaj sa las pe alta zi, si i-am promis D-nei Consul ca aduc azi tot ce trebuie.
Am fugit acasa in graba am scos tot ce trebuia de pe mail, am fost la Delta, dar mi-a fost destul de greu sa fac rost de numarul de itinerariu, pana la 16 am fost acolo, am predat actele la ghiseu, vizele noastre erau deja gata. Foarte amabili toti de la ambasada, d-na de la ghiseu care ia actele s-a bucurat mult pentru noi ca am luat vize si ne-a urat mult succes acolo . La 16 cand ne-am intros aparuse si baiatul care nu s-a prezentat si se pare ca a asteptat analizele. Fata a luat si celalalt baiat cred ca a avut aceiasi problema ca mine a mai fost in state cu Work and Travel si avea nevoie de stampila, doar ca nu era din Bucuresti si trebuia sa aduca diploma de Bac, o avea doar pe cea de la facultate.
Interviul a durat cam 20 minute pot sa zic, destul de mult si am avut ceva intrebari, dar am scapat de intrebarea capcana de ce vrem sa mergem in SUA .
-De cat timp ne cunostem?
-Cine a avut ideea sa participe la loterie?
-Unde mergem acolo?
- Foarte multe intrebari despre noi 2, adica ne-a intrebat unde ne-am cunoscut si cerea detalii,
-Unde mergem in America?
-Ale cui sunt rudele?
- Daca am mai fost in SUA

Asteptam cu nerbadare sa plecam in August...pana atunci am liceenta.
Pup pe toti si urez succes la interviuri
Si multumesc mult de tot celor ce mi-au dat sfaturi folositoare, cred ca gresala este omeneasca si fara forum e greu sa reusesti sa pui actele cap la cap asa bine, mai ales ca nu iti da nimeni indicatii asa in detaliu.
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules