![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut,
As vrea sa stiu si eu daca sunt joburi pentru studenti sau sezoniere in philadelphia. Sunt venit cu work&travel, momentan sunt in miami si as vrea sa plec. Va multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Majoritatea studentilor sunt in tabere sau pe coasta. Nu prea am auzit studenti in Phila. Dar asta nu inseamna ca nu sunt.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce intelegi pt prin "joburi pt studenti", dar iti dau un sfat prietenesc. Fa-ti bagajul si intoarce-te in tara, ca intr-un an, doi te dai cu capul de pereti: cistigi loteria si tu ai interdictie. Work & travel se da pt un emolyer. In momentul in care ai parasit emloyerul, esti in afara vizei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am ajuns in tara cam de o luna. Am fost in US doar pentru 3 luni, si cei din miami m-au lasat sa plec in alta parte deci nu am fost in afara vizei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei din Miami te-au laat sa pleci unde vrei tu. Raspunderea-i a ta sa nu incalci legea.Iar viza work and travel e doar pt acel employer.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Joburi in OR si/sau alte state | Emy | Locuri de munca | 1 | 11-27-2007 08:43 PM |
Joburi ca Bilingual | Virag | Locuri de munca | 13 | 10-16-2004 09:06 PM |
joburi necalificate in LA | Ruxandra | Los Angeles + | 3 | 07-17-2004 06:28 PM |