![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ştiam unde să postez acest topic, aşa că o fac aici.
Am nevoie de c�teva informaţii de la cei care locuiesc �n statul Florida sau New York. Mă interesează care sunt taxele care trebuiesc plătite pentru deţinerea unui autoturism �n Florida sau New York. Gen: tot ce ţine de impozit , registration fees, tags, şi toate celelalte taxe care se aplică la deţinerea unui autovehicul. Am �nţeles că �n Florida nu este necesar să fie făcute inspecţii anual sau odată la doi ani. Mulţumesc |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru florida ar trebui sa gasesti majoritatea raspunsurilor aici:
http://www.flhsmv.gov/html/titlinf.html HTML Code:
What are the basic registration fees? The 12-month registration period begins the first day of the owners birth month. Company owned vehicles use the month of June. Full amount is charged for the registration period regardless of when during the registration period the vehicle is registered. Automobiles, private use thru 2499 pounds $27.60 Automobiles, private use 2500-3499 35.60 Automobiles, private use 3500 45.60 Trucks, private and commercial thru 1999 pounds 27.60 Trucks, private and commercial 2000-3000 35.60 Trucks, private and commercial 3001-5000 45.60 Additional Fees Transferring a license plate from another vehicle $4.00 When a new metal license plate is issued 12.00 Initial Registration fee - This is charged when applicant does not have a Florida registration to transfer. 100.00 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu există alte taxe adiţionale ? Cum sunt �n Romania, de exemplul impozitul la financiar calculat după capacitatea motorului ?
|
|
||||
|
||||
![]()
nţ! �n afară de taxa de cumpărare, funcţie de fiecare stat, county şi localitate.
odată ce ai �nregistrat maşina, mai plăteşti noul registration, tot funcţie de stat sau county, peste 1 an, 2 ani sau never ever.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
http://www.arlingtonva.us/Department...eVTFAQsQA.aspx
|
||||
|
||||
![]()
mea culpa! deci funcţie de stat, county şi oraş, şi taxe de proprietate.
|
|||
|
|||
![]()
Ok p�nă acum. �mi puneţi spune şi de statele care nu necesită ca maşina să fie localizată fizic �n SUA pentru inspecţii sau alte teste pentru a putea prelungi numerele de �nmatriculare ?
Mă refer la un vehicul care o să circule �n Rom�nia pe perioadă nedeterminată |
|
|||
|
|||
![]()
Inca o data. AIG din USA face asigurare care e valabila pe teritoriul Romaniei. Trebuie insa ca masina sa fie inregistrata in USA. Costa cam $80.00 pe luna.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Spune-mi te rog cum sa fac eu acum ca nu mai suport Progressive care in doi ani mi-a dublat aproape asigurarea, motivand te miri ce. A mea masina aproape ca sta numai in parcare pana spre toamna si chiar ca nu o folosesc. Ei cer acum, aproape $90/luna. Cum merge cu anulatu dupa renew of the registration? Ori imi sugerezi vreo companie mai "pe jos" cu plata? Multumesc.
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte greu sa gasesti o alta companie de asigurari care sa-ti ofere o plita mai ieftina cu aceleasi beneficii!!! Toata iefteneaua sta de fapt in beneficiile pe care le ai, iar daca masina o folosesti putin iti sugerez sa mai tai din ele chiar daca gasesti sau nu alta companie. In rest ,cei de la asigurari sunt niste rechini greu de inteles pt omul care se duce sa aleaga un plan .Cate gogosi iti vand cu reducere daca nu ai accident bla bla bla, iar peste un an vezi ca-ti vine tot mai scumpa.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Florida Driver's Handbook - teste examen auto | Edes | S-E SUA | 13 | 12-15-2006 10:19 AM |
Taxe ptr cumparare auto | black sabbath | Chicago | 6 | 07-03-2006 12:43 AM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 03:45 PM |