|
||||
|
||||
Taxe ptr cumparare auto
cat costa toate taxele ptr cumpararea unei masini in illinois?
daca imi cumpar o masina sh cu 3000 $ ( de ex.) la cat ajung in momentul in care pot circula cu ea?
|
||||
|
||||
depinde la ce taxe te referi....?
daca te referi la taxele normale...IL tax...atunci se calculeaza un anumit procentaj din $3000....din pacate nu stiu exact procentajul, dar stiu ca Cook County si Chicago au taxe mult mai mari fata de Lake County....deci depinde si de unde o cumperi. Daca o cumperi direct de la proprietar nu mai trebuie sa platesti taxele. Daca o cumperi de la dealer atunci, da trebuie sa platesti taxe. daca de referi la taxele de inregistrare, plates, stickere...atunci ar trebui sa te ajunga cam $500....cel putin asa am platit eu la o masina de $2,000....si nu ar fi practic nici un motiv ca tu sa platesti mai mult.
elys \"Orice om trece peste un obstacol/ Daca vrei sa ii pui caracterul la incercare, ofera-i putere.\"--Abraham Lincoln http://www.slatineanu.com/prin_america/ http://www.slatineanu.com/photography/ |
|
||||
|
||||
multumesc!
ma intereseaza absolut tot ce trebuie sa platesc in plus pe langa pretul masinii.
|
|||
|
|||
E foarte important un lucru aici - totul se negocieaza. Si daca te tii tare, obtii multe.
Noi asa am facut cu masina. Am cumparat de la dealer. I-am spus un pret total pe care vrem sa il dam, inclusiv taxe, si ne-a facut oferte. Toate erau peste pretul nostru, dar ne-am incapanat pe ce vrem noi, si dupa 3 ore de negocieri, a acceptat. Asa ca nu stim ce taxe au platit, important e ca ne-au dat masina dorita la pretul nostru. E un sfat, poti sa incerci si tu ... |
|
||||
|
||||
cumparat masina cu 3400 si platit in plus :
1. - 250 taxe si inmatriculare 2. - 80 ptr depozitul la insurance si de atunci ( de pe 10.06.2006 ) conduc cu drive license din ro.
|
||||
|
||||
Ce masina, daca nu sunt indiscret?
|
||||
|
||||
ford taurus din 99
Display Modes | |
|