![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() daca cineva poate sa ma ajute cu teste de la examinare auto din Florida
i-as fi foarte indatorat dau o palinca din Romania! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Buna, poti cauta pe net la PENNDOT DRIVER AND SERVICE FLORIDA, pentru Philadelphia am gasit testele (chestionarele) tot la adresa asta.Te ajuta foarte mult mai ales daca nu esti vorbitor de engleza, faci de cateva ori testele si le-ai memorat.Mult succes.
|
||||
|
||||
![]() niste intrebari gasesti pe aici (intrebarile de la examen nu au fost foarte diferite comparind cu cele de aici)
http://www.dmv.org/dmv-practice-test...vers_license_1 Sa stii ca intrebarile nu sunt grele (daca stii engleza si daca ai avut carnetul in ro e si mai usor) ...iar partea ce mai frumoasa e ca in momentul in care ai 15 intrebari corecte nu trebuie sa-ti mai bati capul cu restul pina la 20 si trece la urmatorul set de 20. Sunt doar doua seturi de cite 20 de intrebari (legislatie si semne) din care trebuie sa raspunzi corect la 15/set Bafta! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ar trebui sa primesti legislatia gratuit la DMV...Cel putin, asa e in MA...Intra in costul examenului...
|
||||
|
||||
![]() edes (sau altcineva care stie) daca am permis romanesc in Florida mi-l transcrie sau tre sa dau pt un nou permis ca si orice incepator. Am vre-un avantaj ca am permisul de atata vreme in romania? Sau nu tine nimeni cont de asta si ma pune sa fac unul nou ca si cum as fi incepator?
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Iar daca persoana cu care dai testul de condus e bine dispusa totul e ok. Pe mine m-a omorit parcarea perpendiculara ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Si aici e manualul ptr carnet FL (respectiv threadul cu manualul
![]() http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=10082 |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() am auzit insa ca acolo e mult mai lejer fata de romania...
|
||||
|
||||
![]() am aruncat o privire pe ce se cere la proba practica. Pare destul de simplu si chiar amuzant ce se cere
![]() la teorie sa vedem cum am sa ma descurc ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Apostila - Florida! | Edes | S-E SUA | 19 | 11-20-2006 04:51 PM |
Florida | Hategan Livia | Catre America ! | 14 | 01-20-2005 07:51 PM |
Cine e in Florida? | Oana_Oprescu | Catre America ! | 26 | 12-02-2004 10:07 AM |
Emil - Florida - 2005 | Infotec | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-15-2004 08:39 PM |
Ioana si Narcis - Florida - 2004 | Narcissus | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-23-2004 12:42 PM |
![]() |