![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Loteristi castigatori DV 2009, haideti sa ne prezentam aici intr-un mod organizat.
Invit fiecare castigator sa spuna despre el cateva detalii cheie: - case number (nu va dati intreg case numberul, importante sunt doar ultimele cifre din coada, de ex un case number de genul 00012345, vi-l dati ca 12xxx sau 123xx) - primit primul plic: 12 aprilie 2008 - locatie: Campina - varsta (pentru cine doreste) - starea civila: casatorit, 2 copii (pentru cine doreste) Mai puteti adauga detalii care le considerati semnificative dar, va rog, nu adresati intrebari la acest subiect. Am creat un subiect total separat pentru intrebari, acesta: Intrebari si raspunsuri pentru promotia de loteristi DV2009 pe care il gasiti aici: http://paginaloteristilor.ro/for...923#post137923 Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie (ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul threadului de mai sus. Am lucrat o luna de zile ca sa curatam forumul numai ca sa fie mai usoara cautarea pentru noua promotie de loteristi, va rog respectati ordinea care incercam sa o tinem, tot pentru asta. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Mult noroc si bafta tuturor, Gianina
Speranta nu moare niciodata... Last edited by Gianina; 04-25-2008 at 01:47 AM. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Socoteala de acasa si cea din tirg ... | Alex4you | Primii pasi | 282 | 12-03-2013 01:30 AM |
San Francisco: un boem zapacit in America | filu_freeman | Los Angeles + | 209 | 10-02-2010 08:59 PM |
Mircea Cartarescu despre America | Virag | Experientele loteristilor ajunsi in America | 84 | 11-16-2009 01:02 PM |