Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2008, 07:03 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default Intrebari si raspunsuri pentru promotia de loteristi DV2009

Loteristi din promotia DV 2009, aici puteti adresa intrebari si posta raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.

Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie (ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect.

Am lucrat o luna de zile ca sa curatam forumul numai ca sa fie mai usoara cautarea pentru noua promotie de loteristi, va rog respectati ordinea care incercam sa o tinem, tot pentru asta.

Va multumesc anticipat pentru intelegere.
Mult noroc si bafta tuturor,
Gianina

Last edited by Gianina; 03-31-2008 at 03:48 PM. Reason: marcat cuvinte cheie
Reply With Quote
Old 03-30-2008, 07:11 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Cand aveti timp (e interesul vostru, deci trebuie sa va faceti timp sa cititi inainte de a face greseli), dati o citire si acestor subiecte care contin o gramada de detalii semnificative:
http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=10701
http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=5914
Primele 2 sunt foarte importante pentru completarea formularelor din plicul 1.
http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=5847
http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=10860
Acestea 2 contin intrebari si raspunsuri de uz general.

De asemenea, intregul subforum "Am castigat la loteria vizelor" contine zeci de subiecte si discutii din anii anteriori despre pasii premergatori interviului care pot fi foarte folositoare.
Old 03-31-2008, 09:04 AM
bamby bamby is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu 7 aprilie

[quote=Gianina;137923]Loteristi din promotia DV 2009, aici puteti adresa intrebari si raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.

Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie(ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect.

As dori sa stiu si eu mai multe despre acei care au trecut cu brio interviul recent. Am cazierul facut de 1 luna mai este valabil ?
Reply With Quote
Old 03-31-2008, 04:51 PM
Anah1 Anah1 is offline
Junior Member
Bobocel

Default poze castigatoare

Va rog unde pot gasi exemple cu poze castigatoare la loterie, deci cele care au fost trimise in prima faza cand se aplica?sunt stresata ca pozele mele nu au fost bune, ma poate cineva ajuta?
multumesc!
Reply With Quote
Old 03-31-2008, 07:42 PM
dmstangu's Avatar
dmstangu dmstangu is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Anah1 View Post
Va rog unde pot gasi exemple cu poze castigatoare la loterie, deci cele care au fost trimise in prima faza cand se aplica?sunt stresata ca pozele mele nu au fost bune, ma poate cineva ajuta?
multumesc!
http://paginaloteristilor.ro/for...s.html?album=10
Old 06-07-2008, 09:52 PM
Garfie Garfie is offline
Junior Member
Bobocel

Default Fotografii

Salut! Mai am si eu o intrebare: pe fotografii trebuie scris cu pixul sau creionul (parca am citit mai demult pe forum ca ar trebui cu creionul, dar din pacate nu mai gasii informatia aceasta acum)? Are vreo importanta? Multumesc!
Reply With Quote
Old 06-08-2008, 06:36 AM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

poţi folosă şi creion şi pix. cu condiţia ca scrisul să nu se vadă pe faţa fotografiei.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Old 03-31-2008, 10:06 PM
daddy's Avatar
daddy daddy is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default Cerinte foto

Quote:
Originally Posted by Anah1 View Post
multumesc!
Nu vreau sa ma amestec in a comenta despre pozele din albumul loteristilor, insa daca vrei sa vezi machete conform cerintelor foto poti accesa: http://www.loteriavizelor.com/cerintefoto.htm
Iar pe viitor daca mai ai nelamuriri, iti recomand sa citesti cat mai mult acest forum si atunci multe din neclaritatile tale se vor limpezi. Succes
Ori caine-nlantuit... "

Decebal catre popor
de George Cosbuc 1866-1918
Reply With Quote
Old 03-31-2008, 10:19 PM
daddy's Avatar
daddy daddy is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default Grabeste-te incet !

[quote=bamby;137948]
Quote:
Originally Posted by Gianina View Post
Loteristi din promotia DV 2009, aici puteti adresa intrebari si raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.

Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie(ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect.

As dori sa stiu si eu mai multe despre acei care au trecut cu brio interviul recent. Am cazierul facut de 1 luna mai este valabil ?
S-au scris atat de multe lucruri despre cazierul judiciar pe acest forum, insa comoditatea de a citi te impinge la intrebari...., dar ce sa facem asa-i la inceput de.....
Raspunsul la aceasta intrebare il gasesti aici: http://www.politiaromana.ro/acte_necesare_cazier.htm
Valabilitatea cazierului judiciar este de 6 luni de la emiterea acestuia.
Succes !!!

Daddy
Ori caine-nlantuit... "

Decebal catre popor
de George Cosbuc 1866-1918
Reply With Quote
Old 04-01-2008, 09:10 AM
Anah1 Anah1 is offline
Junior Member
Bobocel

Default poze

In albumul loteristilor n-am gasit nici o poza care sa corespunda cerintelor???cum or fi castigat oamenii astia??unii nu apar pe fundal alb, altii nu sunt pozati cu tt cu umeri asa cum se cere, dimensiuni 240/320 nu vad............ufff nu mai stiu ce sa zic...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules