Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2008, 04:15 PM
florinp florinp is offline
Junior Member

Default Interviu 17 ianuarie - Florin si Irina- destinatia Phoenix

Uraaaaaaaaaaaaaaa!

Nici acum nu imi vine sa cred. Emotiile au fost foarte mari inainte de interviu, chiar daca am citit mult de pe acest forum si eram foarte bine informat. Multa sanatate celor care au infiintat aceasta pagina.

Cum a scris si Simona am fost 6 cazuri. O familie cu un copil, 2 fete singure, una dintre ele Ramona fiind si ea din Iasi (am plecat cu acelasi tren). o famile din Moldova, Simona si Adi si noi. Toata lumea a luat, in afara de Simona si Adi care au fost amanati din cauza acele diplome plastificate. Deci cum a zis si Simona aveti grija cei care sunteti intr-o situatie asemanatoare. Multa bafta Simonei si lui Adi, oameni "normali" intr-o Romanie anormala. Si cu asta le-am facut cel mai mare compliment.

La interviu, noi am fost ultimii asa ca emotiile crescusera exponential, dar cum s-a dovedit ulterior, nu era cazul. La noi a durat foarte putin, cred ca 2 minute in total, am comunicat in engleza. Noi am avut doar cont in banca cam 15500 de dolari, deci fara AOS, dar nu ne-a intrebat nimic de bani. Infiintasem contul pe 2 noiembrie deci cam cu 2 luni si jumatate inainte de interviu. Erau 3 depozite pe 6 luni, unul in lei, unul in dolari si unul in euro. Deci poti sa ai orice fel de moneda.

Intrebari interviu:

-daca avem copii ,daca am mai fost casatoriti
- in ce domenii vrem sa muncim in SUA (a zambit multumita cand a auzit ca sotia e asistenta medicala - a spus ceva de genul - you going to be fine).
- pe cine cunoastem in SUA. Pe noi nu ne-a intrebat relatia pe care o avem cu persoana trecuta in adresa finala.
Si cam atat. Ne-a spus ca nu vede nici o problema si ca ne asteapta dupa ora 4 sa ne luam vizele. Din pacate ora 16 s-a transformat in ora 17, dar asta este, am plecat fericiti de acolo.

Concluzii din propria experienta care sper sa fie folositoare urmatorilor loterisiti carora le urez succes din suflet. Si chiar daca au emotii eu le zic ca e in regula sa le ai, asa e uman cand iti doresti sa ajungi dincolo.

1. Nu e nevoie neaparat de AOS. E suficient un extras de cont. La noi extrasul a fost in romana, netradus si in 3 monede: lei, dolari, euro.
2. Certificatele noi de nastere sau casatorie nu au nevoie de traduceri. Aveti nevoie de 2 copii la certificatul de casatorie.
3. Cei care nu au facut armata nu au nevoie de nici un act. Pur si simplu declara ca nu au livret militar.
4. Actele de studiu, trebuiesc predate doar de catre aplicantul principal.
5. Alegeti pentru analize medicale CMU. Doctorita este super draguta, eu ziceam ca nu sunt in Romania ci ca am ajuns in raiul serviciilor medicale. Pe noi ne-a costat 440 RON cu tot cu raze si cu vaccin anti-tetanos.
6. Actele trebuiesc predate in ordinea: original, copie, traducere.
7. Daca citesti acest forum, cat de cat, nu cred ca poti avea surprize.
8. Taxa a acum 775 de persoana, deci cu 20 de dolari mai scumpa.

Ii multumesc lui Mircea Goia si tuturor care au postat pe acest forum.

P.S. Rog si eu sa-mi fie transferat acest post in experientele personale ale loteristilor, in care ca si altii nu am avut dreptul de a posta. Multumesc!
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules