Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Interviu pe 31 ianuarie LidiaSimona

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2007, 08:59 AM
lidiasimona lidiasimona is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu tot pe 31 ianuarie

Incerc si eu sa va impartasesc din experienta mea de la interviu.
Mentionez ca este vorba de 3 persoane, eu , sotul meu si baietelul nostrum de 1 an neimplinit inca.
Am facut analizele pe data 14 decembrie la CMU, urmand ca interviul sa-l avem pe data de 16 ianuarie.
In 16 ianuarie la ora 7.45 eram in fatza ambasadei, era un frig de crapau pietrele si cele 15 minute in fatza ambasadei pareau ca nu mai trec.Intr-un final am intrat in ambasada..
Am fost prima familie pe care a chemat-o GS sa prezinte actele.M-a tavalit serios, adica: �De ce nu ati completat formularele care v-au fost trimise de KCC?De ce le-ati completat online pe internet?Va credeti mai destepti?� �Daca nu ati completat formularele trimise, va rog sa mi le dati innapoi necompletate�. I-am spus ca nu le am la mine, ca sunt acasa.�Dumneavoastra nu stiti sa cititi?Scria foarte clar ca trebuiesc innapoiate�. Mi-a zis sa le aduc la ora 4 cand vin dupa viza.Apoi m-a luat cu actele. Am inteles ca toate actele trebuiesc aduse in original si traduse si legalizate, dar n-m inteles ca trebuie sa aduc si niste copii Xerox la originale, asa ca�s-a enervate. Mi-a zis apoi ca o sa le faca ea, dar m-a intrebat daca am bani la mine.Am platit 14 usd, fffffffff putin fatza de cat a fost taxa de viza, deci nu se punea problema ca nu am bani. Banuiesc ca nimeni nu vine cu suma fixa la el. Insa am trecut si peste asta. Mentionez ca sotul meu a mai fost casatorit Dar nun e-am gandit ca trebuie sa aducem hotararea de divort, mai ales ca originalul il depusesem la starea civila cand ne-am casatorit.Asa ca ni s-a spus ca trebuie sa mergem la tribunal sa luam un duplicate, s ail traducem si sa il legalizam , apoi sa sunam la ambasada san e spuna cand sa venim cu documentul.
Intre timp piticul nostru isi pierduse toata rabdarea, era oboist , se trezise de la ora 6, ii era foame, ii era somn sin u ne intelegeam deloc cu el. Incepuse sa planga, facea galagie, intr-un final s-a linistit. I-am facut lapte, cei de la ambasada au fost ff draguti, nu stiau cum sa ma ajute, sa imi dea apa calda�insa eram dotata cu de toate.
La ora 11 a avut loc interviul cu o tipa blonda suuuuuuper dragutza pe care Alex a cucerit-o imediat. Tragea de aparatul de luat amprente iar tipa ne spunea s ail lasam ca este mici si este si el oboist. La raspunsul asta Alex i-a mai tras un zambet. Intrebarile care au fost puse la interviu au fost cam astea:
De ce vreti sa mergetiin state?
Ce lucrati in Romania?
Ce intentionati sa faceti in state?
De cat timp va cunoasteti?..cam atat.
Apoi ne-a zambit sin e-a zis ca suntem calificati pt viza, doar ca trebuie sa aducem documentul in cauza.
Am plecat din ambasada, l-am dus pe Alex acasa, mititelul a adormit imediat in masina si l-am dus adormit in casa, apoi ne-am indreptat spre tribunal.Acolo dupa ce am stat la o coada de ore, ni s-a spus ca documentul respectiv pot sa ni-l dea in 15-20 martie.Am ramas masca, apoi ni s-a spus ca totusi ne poate elibera in 3 zile o hartie pe care scrie conform cu originalul, dar nu scrie decizia finala, adica definitiva si irevocabila. Insa, din fericire, peste 3 zile cand am fost sa luam hartia, ne-au dat ce trebuie. Cu hartia in mana am sunat la ambasada si ne-au chemat pe 31 ianuarie.
Am uitat sa spun ca doamna dragutza cu care am avut interviul ne-a spus ca nu e nevoie sa venim toti trei si in nici un caz sa nu mai chinuim piticul ca il obosim.
Pe data de 31 ianuarie la ora 7.50 am fost in fatza ambasadei, am intrat inauntru si am fost prima pe care m-a chemat sa duc actul ce lipsea de la dosar. Ce pot sa spun??????GB a fost ffffffffffff draguta, chiar deosebita. A spus ca dosarul este in regula dar ca din pacate trebuie sa astept pana la ora 11 pentru viza.
La ora 12-12.30 a iesit GB sin e-a dat la toti plicurile cu vizele. A fost o scumpa, ne-a dat o groaza de instructiuni si de multe ori facea referire la noi, tinand cont ca aveam un copil ff mic si ca unele din informatiile la cere se referee erau cu privire la cei mici.
Cam asta a fost. Destul de stresant dar a trecut cu bine. Acum ne gandim ce si cum sa facem, cand si unde sa plecam�ne gandim chiar la un re-entry permit. Insa nu stim inc ace vom face, dar o sa revin cu amanunte imediat ce vom lua o decizie. O sa am multe intrebari de pus pe forum sis per sa gasesc in continuare, ca si pana acum, raspunsurile. Multumesc mult celor ce au scris, caci, din experienta lor am invatat si noi ff multe.
Bafta multa celor ce urmeaza!
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules