![]() |
|
|||
|
|||
![]() Vreau sa aplic pentru Green Card.Am o intrebare sotia are anulare in pasaport in SUA pe 5 ani eu pe 1 an pentru incalcarea regimului de vize.Pot aplica pentru Green Card pot avea probleme sau nu, cum sa procedez.Merci.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
�n continuare �mi dau doar cu părerea (nu este nevoie să fiu contrazis, dacă greşesc spuneţi omului cum e bine, nu vă războiţi cu mine) anulare presupun că �nseamnă interdicţie. �n acest caz nu ai cum să primeşti viză. unul din motivele pentru care se solicită (celor care se prezintă la interviu cu un paşaport nou) paşaportul vechi celor care au mai fost �n SUA este pentru a vedea dacă au respectat condiţiile vizei (vizelor) anterioare. or interdicţia �n paşaport arată tocmai o �ncălcare a legii. aşa că ...
|
||||
|
||||
![]() Sa inteleg ca cei care calatorit in USA si au pasaportul curat, nu au de ce sa-si faca griji?
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Intrebare: intrare cu laptop, pastile, tuica in SUA | presurageorge | Catre America ! | 14 | 05-19-2007 03:28 PM |
Intrebare | bigu81 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 06-01-2006 03:17 PM |
Intrebare Legata de conturi | a_costil | Interviul | 13 | 01-21-2005 05:24 PM |
intrebare despre completarea aplicatiei | maverick_65 | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 3 | 11-21-2004 10:37 AM |
Intrebare | Nicu | Am cistigat Loteria Vizelor! | 4 | 07-05-2004 02:07 PM |
![]() |