Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Catre America !

Intrebare: intrare cu laptop, pastile, tuica in SUA

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-01-2007, 12:58 PM
presurageorge presurageorge is offline
Junior Member
Bobocel

Default Intrebare: intrare cu laptop, pastile, tuica in SUA

Salut.
Urmeaza sa intru in Statele Unite ca si castigator de loterie pe 11 Mai si vreau sa imi iau cu mine din Romania laptop-ul. O sa il iau ca si bagaj de mana, impreuna cu actele, totul impachetat intr-o geanta speciala de laptop.

Prima intrebarea este: pot intra cu laptop-ul in SUA daca nu am nici un fel de acte la el ? (Este cumparat de la cineva care il are de la cineva si tot asa ...).
Imi trebuie factura sau alte acte similare ? Si daca imi trebuie factura, pot cere de la un prieten care are firma sa faca una de forma ? (se verifica la vama ?)

A doua intrebare este referitoare la pastile: pot lua in cantitati mari (4-5-6 cutii de aspirine, paracetamol si altele similare) fara sa am nevoie de reteta ? Daca nu, cam care ar fi cantitatile minime pentru a nu cere factura ? Si e recomandat sa le pun in bagajul de cala (sperand sa nu ma controleze) sau trebuie sa le declar ?

A treia intrebare: pot lua in bagajul de cala 2 bidoane de plastic de cate 2 litri cu bauturi "autohtone" (tuica) ? Trebuie sa le declar ? Trebuie sa le pun in ambalaje de plastic sau sticle ?

Multumesc,
George.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules