Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2007, 10:25 AM
cristi_7sep cristi_7sep is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu 03.04.2007 am luat visa !!! cristi_7sep

Buna, sunt Cristi si am avut interviu ieri 03.apr. Pana acuma nu am mai scris nimic pe forum pt ca nu era nevoie sa mai pun intrebari .. erau deja raspunsurile. Totusi m-am gandit sa si dau acuma ... ca pana acuma numa am luat . Deci sa incep cu inceputul ... aveam interviu la 8:00 deci binenteles am ajuns pe la 6:30 (ca doar trebuie marja de eroare). Pe la 7:30 m-am afisat in fata ambasadei ca sa vad ca deja lumea intra inauntru. M-am infipt si eu pe acolo (ca doar sunt cu loteria). M-am intalnit cu o familie de undeva din Otelu Rosu chiar in curtea ambasadei si apoi cu inca o fam. din Brasov cand asteptam ca G.S sa ne cheme sa luat acte. Dupa cateva minute de asteptare ma cheama G.S si imi cere scrisoarea si pasaportul. Apoi actele (le-am avut prinse in agrafe si fiecare act + tradurece + xerox era separat). Eu unu am avut un AOS super fain pentru ca era de la frate-miu', in schimb nu a vrut sa imi accepte extrasul de cont (vreo 2000USD si vreo 2000 lei) pentru ca era deschis cu 2 sapt inainte de interviu. Deja incepusera emotiile mai mari ... dar ... am respirat adanc si am zis ca nu e o problema ! Dupa ceva timp de asteptare a urmat amprentarea si apoi dupa cateva minute interviul. Consulul era un tip super de gasca, vorbea bine romana, asa ca am ales limba romana pt interviu. Am jurat ca tot ce e scris in acte e adevarat, ma intrebat de relatia dintre cel care mi-a trimis AOS-ul si eu , plus inca cateva intrebari de ce vreau sa fac in state, si spre surprinderea mea mi-a cerut extrasul de cont. A scris cifrele din extras si dupa a zis OK, totul e in regula vino dupa viza la 16. URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Toti loteristii au luat viza , pe o familie i-au puricat mai mult, nu stiu exact de ce dar in final toata lumea a plecat cu viza in pasaport.
BAFTA MULTA LA TOATA LUMEA !
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules