Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Interviu luat 29 nov 2006 Olimpia&Catalin

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2006, 03:45 PM
olimpia73 olimpia73 is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu luat 29 nov 2006 Olimpia&Catalin

Astazi am reusit sa trecem cu bine peste interviul de la ambasada!
Noi suntem din Craiova! Am plecat la ora 3 din Craiova cu masina, am ajuns la ora 6 (cam frig afara si burnitza); pt cei interesati exista o gramada de locuri de parcare in zona pe la ora aceea; la ora 7.50 a venit un tip si a strigat cu voce foarte tare o lista cu loteristi; astazi au fost programati(sau cel putin atatia s-au prezentat), noi(sot sotie), o familie din Sighetul Marmatie (au fost reprogramatzi din lipsa doveziilor relatiei fiind casatoritzi dupa primirea plicului 1), mister_purice din Galati (singur-a luat viza), un tip, tot singur din Simeria(a luat viza) si o doamna care probabil sustinuse anterior interviul(a venit singura-a obtinut viza- nu stim mai multe detalii).

Incepand cu ora 8.10 s-au predat actele la Ghiseul 9 si 6, operatiunea durand aprox. 40 minute pentru toti; noi am predat actele la ghiseul 6.
ordinea actelor:
1. Scrisoarea de programare
2. Pasapoarte (aplicant principal, secundar)
3. Certificate de nastere (original, copie xerox-pentru cele de tip nou)
4. Certificat de casatorie (original, 2 copii xerox-daca este de tip nou)
5. Caziere judiciare (original, copie xerox, traducere legalizata)
6. Analizele medicale (plicul galben)
7. Diploma bacalaureat (obligatoriu si suficient)-original, copie, traducere leg.
8. Suport financiar: cont la Banca Transilvania 9200USD netradus(fara scrisoare din partea bancii, decat un simplu extras de cont-este deajuns), AoS, apartament (contract vanzare cumparare-original, copie, trad leg)+cazier fiscal de la Primarie cu valoare de aprox. 18000USD.
In momentul predarii actelor se pun cateva intrebari care seamna destul de mult cu ceea ce inseamna interviul; am solicitat interviu in limba romana.

Casierie: imediat dupa predarea actelor: 1510 (2 persoane)
Amprentare:9.00 Ghiseul 9- 10 secunde, cu scanner
Interviul la 9.30, Ghiseul 6

Pt. cei interesati cateva intrebari puse la interviu:
cu ce va ocupati? ce intentionati sa faceti in USA?
aceasi intrebare pentru sot!
de unde provin banii din contul personal?
cine este sponsorul? daca intentionati sa stati la el?
de cand suntem casatoritzi? daca avem copii? daca am fost casatoritzi anterior?
cam asta a fosat tot!
ne-a rugat sa luam loc pana se elibereaza viza

la 10.20 eliberare viza, ghiseul 9

personalul extrem de dragutz de la intrare pana la iesire; nu sunt motive sa va facetzi griji, daca avetzi actele in regula.

Am avut emotii legate de faptul ca aveam domicilii diferite, dar in acelasi oras, nimeni nu a avut nimic de obiectat, nici macar o simpla intrebare.

Parerea noastra este ca interviul este luat 100% daca avetzi actele cerute de ei. Si daca nu le avetzi pe toate va reprogrameaza pentru a aduce si restul doveziilor. Daca nu avetzi copii xerox va fac ei contra cost 1USD/pagina!

Doresc bafta multa celor care vor urma!

PS:Greul se pare ca abia la plecare din Romania incepe
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules