Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Interviu pe 17 .. viza pe 18 ... asa e in Australia :)

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-19-2007, 03:50 AM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Oops .. din cauza vitezei am gresit sectiunea unde trebuia sa scriu. Rog un moderator sa il mute la "experiente personale". Multumesc
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 04:49 AM
N&N_DV2007 N&N_DV2007 is offline
Junior Member
Bobocel

Default felicitari!

felicitari pentru vize!
asteptam cu nerabdare experienta interviului din Sydney. o sa-l avem si noi tot acolo in martie!
inca o data felicitari!!!
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 05:12 AM
adi_cio's Avatar
adi_cio adi_cio is offline
Profesor
Forumo-dependent

Thumbs up

Ehehe ..vesti bune din australia...
Felicitari codrin ...si multa bafta in continuare....
Asteptam si experienta lui N&N_DV2007
Nu ai gresit sectiunea...un moderator o sa-ti mute "experienta" acolo...

Reply With Quote
Old 01-19-2007, 07:03 AM
Boema's Avatar
Boema Boema is offline
Moderator
Team Member

Codrin, ti-am mutat mesajul la "Experiente personale" unde este topic blocat si l-am copiat la "Australia" unde este topic deschis.
Skill is my luck and courage is my friend.

Dr. George Crabbe (1754-1832)
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 09:53 AM
chicca's Avatar
chicca chicca is offline
Forumar fidel
Aspirant

Felicitari Codrin! De acum inainte....numai bafta si succese sa aveti !
Reply With Quote
Old 01-22-2007, 02:43 AM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Multumim pt felicitari.

N&N .. sper sa fi ajutat ce am scris acolo. In principiu e cam la fel ca in Romania.
Dupa cum ati scris in post banuiesc ca sinteti un cuplu. Sa aveti actele in ordinea stiuta numai sa fie seturi separat. Unul pt aplicantul principal si unul pt insotitor cu o copie a certificatului de casatorie. Originalul sa fie in setul aplicantului principal. Faceti copii si dupa actele in romana si dupa traduceri. Ei pastreaza numai copiile. Originalele in romana si traducerile vi le da inapoi (se pot folosi in alta parte).

Chicca: posibil sa ajungem intii prin Italia la cumnatul meu, dar undeva pe linga Milano.

Last edited by Boema : 01-22-2007 at 05:11 AM.
Reply With Quote
Old 01-22-2007, 10:10 AM
Junior Member
Bobocel

Hi Codrin,
Multumim pentru informatii. As avea si eu cateva intrebari...
Cat timp este valabil cazierul din Australia? Putem sa-l facem de acum sau sa mai asteptam? Noi avem interviul pe 28 Martie.
Acum suntem la capitolul vaccinuri. Eu am fisa medicala din Ro., dar nu este tradusa. Voi cum v-ati descurcat? Noi deja am facut un vaccin sapt trecuta si asteptam rezultatele testului pt anticorpi.
Cand plecati in US? Si cam pe unde in US?
Cum mai merge cu doctoratul? Ai gasit alt supervisor?
Multumesc pt ajutor.
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 02:23 AM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by N&N_DV2007 View Post
Hi Codrin,
Multumim pentru informatii. As avea si eu cateva intrebari...
Cat timp este valabil cazierul din Australia? Putem sa-l facem de acum sau sa mai asteptam? Noi avem interviul pe 28 Martie.
Acum suntem la capitolul vaccinuri. Eu am fisa medicala din Ro., dar nu este tradusa. Voi cum v-ati descurcat? Noi deja am facut un vaccin sapt trecuta si asteptam rezultatele testului pt anticorpi.
Cand plecati in US? Si cam pe unde in US?
Cum mai merge cu doctoratul? Ai gasit alt supervisor?
Multumesc pt ajutor.
Sa ma gindesc.... parca nu scrie exact cit e valabil. Noi am primit o scrisorica de la consulat in care ne-au trimis instructiuni pt cum sa scoatem cazierele din Australia. Informatie gresita bineinteles ... am scris si pe forum. Voi sinteti in NSW si la voi procedura e altfel. De fapt m-am uitat acum si scrie cam la fel ca si pt VIC. V-as recomanda sa sunati la Politie (la nr pe care il da consulatul american pe website) si sa le spuneti ce aveti nevoie si pt ce. Sa le spuntei si daca sintesti cetateni aussie sau rez. permanenti. Sinteti? Cu ce ocazie prin Australia? S-ar putea sa fie si la voi la fel. Sa va duceti la Politia NSW sa va ia amprentele (gratis in cazul nostru in VIC) si apoi sa le trimiteti voi la Pol Federala (AFP). Uite aici linkul de la AFP http://www.afp.gov.au/services/opera...history_checks

Dureaza 15 zile lucratoare sa il obtineti... cred ca ati putea sa aplicati deja.

Vaccinuri ... noi am avut fisele in Romania si cei de acasa ni le-au tradus. Doctorii sint ok si fara traducere....la un vaccin nu intelesese nici traducerea. Oricum am mai facut 2, un TD si unul pt pojar si rubeola cred. V-ati putea duce acum la cabinete sa vb cu medicii si sa aflati si cit costa. Daca nu aveti o lista cu cabinetele cred ca mai am eu o copie pe acasa. Vorbiti si cu cei de la consulat chiar daca e mai dificil numai prin email. Eu i-am bombardat

In US plecam cam in jur de 5-6 iulie. Din Australia plecam cam pe 2 iunie, o sapt prin Italia si 3 in Romania, si apoi in Chicago. Doctoratul merge oarecum bine, insa din cauza problemelor pe care le-am avut in primii 2 ani nu stiu daca voi termina. Poate imi iau un leave of absence de un an. Ma mai gindesc.
Reply With Quote
Old 01-24-2007, 09:25 AM
Junior Member
Bobocel

Multumesc pt informatii. Nu stiam ca informatiile despre cazier din plicul 2 sunt aceleasi cu cele de pe site. Sapt viitoare o sa ne ocupam de cazier.
Eu sunt aici tot cu student viza. Am venit la doctorat -UNSW- si cand am aflat ca prietenul meu (ne-am cunoscut aici) a castigat la loterie ne-am casatorit. El este cetatean australian de mult timp (roman la origine), eu pe de alta parte nu am vrut sa aplic pt rezidenta dupa casatorie pt ca mi-as pierde bursa.
Voi din intamplare aveti vreo copie a traducerii fisei medicale? Eu am fisa de acasa-netradusa- si in plus sapt asta am fost la GP si am facut vaccinul Td si cel pt varicela.
Reply With Quote
Old 01-24-2007, 09:34 AM
codrin codrin is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by N&N_DV2007 View Post
Multumesc pt informatii. Nu stiam ca informatiile despre cazier din plicul 2 sunt aceleasi cu cele de pe site. Sapt viitoare o sa ne ocupam de cazier.
Eu sunt aici tot cu student viza. Am venit la doctorat -UNSW- si cand am aflat ca prietenul meu (ne-am cunoscut aici) a castigat la loterie ne-am casatorit. El este cetatean australian de mult timp (roman la origine), eu pe de alta parte nu am vrut sa aplic pt rezidenta dupa casatorie pt ca mi-as pierde bursa.
Voi din intamplare aveti vreo copie a traducerii fisei medicale? Eu am fisa de acasa-netradusa- si in plus sapt asta am fost la GP si am facut vaccinul Td si cel pt varicela.
Aha... f bine.
Cred ca mai am o copie sau chiar originalele... sa vad poate le scanez si iti trimit ca sa stii cum se traduc ... desi din cite am vazut traducatoarea noastra a folosit siteul dictionare.com pt traduceri
Cit despre cazier, da alea sint informatiile. Insa noi am primit de la consulat dupa cum ti-am zis informatii separat. Fac si ei copy-paste dupa ce srie pe site. E bine sa incepeti sa sunati la politie ...pt ca dupa cum ti-am zis pt VIC inform erau gresite de la consulat. Chiar si cu analizele medicale ar fi bine sa le faceti din timp. Noi am primit plicul 2 inainte cu sapt de interviu. Daca ne-am fi apucat atunci de acte era prea tirziu sa obtinem actele la timp. Analizele medicale nu se dau in ac zi ca si in Rom. Nu mai zic ca noi am prins si perioada de sarbatori cu concedii etc. Am folosit formulare de pe forum si nu ne-a intrebat nimic de ce nu am folosit formulare din plicul 2. Important e sa ai analizele facute.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules