interviu pe 25 mai, viza luata pe 10 iulie. Minneapolis venim!
Suntem o familie din Bucuresti cu doi copii (14 + 4) care pe 25 mai a avut interviul (castigatori din a doua incercare). Am nimerit la d-na ,,Gabi'' iar interviul l-am avut cu o d-na blonda. Interviul a fost OK dar ne-au reprogramat pentru vize intrucat in cazierul sotiei nu aparea numele din fosta casatorie. Acesta este motivul pt care am primit vizele pe 10 iulie.
Interviul a fost folare la ureche. Nu ne-a trebuit AOS pentru ca am avut bani in cont.
Cu noi au mai fost un domn care vroia sa plece singur fara sotie si o pereche de tineri fara copii. Cred ca perechea a luat viza. Ciudat este ce s-a intamplat cu domnul singur.
Tipul castigase la loterie cu toate ca nu avea decat 10 clase si era de meserie sofer. Partea care nu mi-a placut este ca la predarea actelor functionara i-a explicat ca nu se incadreaza dar totusi l-a lasat sa plateasca taxa. Binenteles ca banii au fost aruncati in vant. La fel nu inteleg de ce a primit plicul 2 daca el declarase tot timpul ca nu se incadreaza. Ciudat!
Acum ne pregatim sa plecam in Minneapolis.
Bafta tuturor!
|