|
||||
|
||||
Stai cuminte tu ca astia nu sant saracii aia de spanioli. Aici te alearga si dupa 20 de ani daca esti ilegal. Am un prieten care a fost deportat dupa 8 ani dintre care 3-4 cu acte legale, e long story, da' nu-i confuda pe astia cu nicio tara, cand o sa vii aici o sa vezi ca totul e matematic la ei.
|
|
|||
|
|||
Pentru cine isi cauta locuinta in San Francisco, am gasit un breakdown funny al cartierelor. Enjoy!
http://thebolditalic.com/drewhoolhor...-san-francisco
|
|||
|
|||
Ciao
as dori sa stiu cate ceva despre orasul BAKERSIELD.stie cineva sau locuieste vreo persoana in acest oras?multumesc mult.
|
|
|||
|
|||
Visit California!!!
Buna!!! Am ajuns si noi in sfarsit.. Macar in vizita in Sua.. Deocamdata suntem incantati de ce am descoperit si vrem sa vizitam mai multe.. Ca si locatie stam in Anaheim ! Deci, aveti ceva sugestii mai noi! Va salut cu drag!!
|
|
|||
|
|||
Si eu vreau sa merg 2-3 saptamani in vizita anul viitor pe costa de vest. Incep in Seattle unde am un bun prieten si termin in California. Daca poti sa postezi la sfarsitul vacantei ce anume ai vizitat si ce ti-a placut cel mai mult in California m-ar ajuta si pe mine.
|
|
|||
|
|||
Acum depinde ce iti place si cat timp ai la dispozitie. Mie mi-au placut in mod deosebit California Route 1, San Francisco si Tahoe Lake, si mai putin L.A., Hollywood, etc. Am auzit ca Yosemite Park e fain, dar nu am apucat sa-l vizitez, in schimb am vazut toate national parks de pe langa grand canyons si sunt absolut supebe, preferatul meu fiind Bryce. Yellowstone e iarasi un park superb, si mai la indemana din Seattle.
05/02/12 Status check (winner) 05/10/12 Documents sent to KCC 08/17/12 Appointment letter received 10/15/12 Medical visit at Regina Maria 10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest. 03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status. |
|
||||
|
||||
Seatle/Portland ar merge intr-o vacanta cu British Columbia, mai la Nord. Iar Cali intr-o vacanta separata.
BC e pe lista mea de vizitat.
|
|||
|
|||
hi again!!! buna dragi forumisti! nu am mai activat de mult pe forum desii cateodata mai trag cate o ocheada; noi nu am castigat dv nici anul asta, am aplicat ca de obicei,de data asta statutul nostru e divers, suntem casatoriti, si avem un motiv intemeiat sa asteptam luna mai, nu atat pentru rez dv ci pentru faptul ca, cu ajutorul Lui Dumnezeu, familia noastra se mareste cu un nou membru...va salut pe toti cu drag si mult succes loteristilor!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|