|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Locuri pentru excursii in Arizona
Dupa cum mi se pare mie, sunt cateva orase/puncte strategice in Arizona care merita vizitate: Flagstaff, Grand Canyon, Sedona, Prescott...si cateva muzee in Tucson.
Flagstaff, AZ Pentru informatii despre Flagstaff, si ce se poate vedea, vizitati flagstaff.com. Flagstaff e o zona muntoasa cu paduri, unde exista zapada iarna. Da!!! Zapada in Arizona!!! Aici se afla si Lowell Observatory (lowell.edu), pentru iubitorii de astronomie. Grand Canyon, AZ Pentru informatii despre Marele Canion vizitati thecanyon.com Nu cred ca e nevoie sa dau detalii despre acest loc...decat ca e superb. Daca aveti ocazia, faceti un tur cu elicopterul peste canion. E cam scump, dar eu cred ca merita (sper si eu sa o fac in curand). Sedona, AZ Pentru informatii despre Sedona vizitati sedona.net "Zona cu stanci rosii" Prescott, AZ Pentru informatii despre Prescott vizitati prescott.com Tucson, AZ Aici merita vizitat Pima Air and Space Museum. E un muzeu cu o expozitie imensa de avioane si elicoptere folosite in razboaie (WWII, Vietnam, etc.) care au fost refacute...e totul in aer liber aproape. Iar pantru cei pasionati de filme western, se poate vizita Old Town Studios, unde s-au filmat multe filme western. Daca mai stiti de locuri frumoase/interesante de vizitat in statul Arizona, feel free...
Display Modes | |
|
|