Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2015, 05:47 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by MAD45B View Post
Buna!! Am o nelamurire, desi am tot cautat pe forum raspuns dar nu imi raspunde la intrebare. Daca la interviu (deci si pe plicurile sigilate de la ambasada) am pus o adresa dintr-un stat unde vroiam sa mergem initial, iar ulterior ne-am razgandit si vom merge in alt stat, este vreo problema? Trebuie anuntat la ambasada sau USCIS? Deocamdata nu stiu adresa exacta, vom sta la hotel cel putin o saptamana. Daca vreau sa-mi vina GC la aceeasi adresa (prima) data la interviu trebuie modificat ceva? Cand platesc taxa de GC de 165 trebuie sa mentionez adresa. Multumesc anticipat de raspuns.
Nu are importanta unde mergeti. Ca sa intrati in posesia documentelor (gc si ss#), pastrati aceeasi adresa. Persoana de la adresa respectiva va trebui sa va trimita documentele.
Nu puteti da o adresa de hotel, asa ca in aeroport nu dati amanunte. Daca chiar va intreaba unde mergeti spuneti adevarul. Desi m'as mira sa va intrebe.
Reply With Quote
Old 03-10-2015, 08:43 PM
MAD45B MAD45B is online now
Junior Member
Bobocel

Merci mult Milie! Iar daca merg la un SSA office a doua zi dupa ce aterizam pot merge cu adresa de pe viza din pasaport?!
Reply With Quote
Old 03-11-2015, 01:41 AM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by MAD45B View Post
Merci mult Milie! Iar daca merg la un SSA office a doua zi dupa ce aterizam pot merge cu adresa de pe viza din pasaport?!
Daca mergi la SSA office dupa 2-3 zile (da'le timp sa stie ca ai intrat in USA), poti sa le dai orice adresa vrei tu, dar NU adresa unui hotel, ori a PO Box.
Pe viza din Pasaport, nu cred ca ai o adresa, ori daca ai in pasaport o adresa, aia'i din RO.
Ai doua optiuni: fie te intelegi cu persoana care ti-a dat adresa intial (adresa care'i in plicul galben), fie gasesti pe alticineva care sa accepte sa primeasca picurile cu SS#, si GC.
Reply With Quote
Old 03-11-2015, 11:28 PM
Adanean Adanean is offline
Membru
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Milie View Post
Desi m'as mira sa va intrebe.
Eu am intrat pe 10 (ieri) si am fost intrebat.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (1 members and 7 guests)
AMF2000
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules