![]() |
|
||||
|
||||
![]()
chiriace, iar vorbești din canal și nu se aude. ia matale o pauză p�nă ieși afară.
|
|||
|
|||
![]()
Da, tot romanul cumpara de pe amazon si de pe multe alte site-uri din america.
Si folosim credit card in lei peste tot in ue fara pb, in america nu am ajuns ca sa pot zice ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Sistemul bancar romanesc foloseste ca referinta international EURO.
Eu m-am interesat la bancile romanesti pentru carduri ce se pot folosi in SUA si sistemul este urmatorul: - card in lei si plata in SUA cu USD; se face conversia lei-euro si apoi euro-dolar card in euro si plata in SUA cu USD; se face conversia euro-dolar Pe acest sistem banuiesc ca se folosesc si cardurile din SUA constituite in USD plati in lei - USD/EURO si apoi EURO / LEI Nu vreau sa va induc in eroare ca s-ar face conversia direct USD - LEI (sanse mici, dar poate depinde si de banca sau card) |
|
|||
|
|||
![]()
Dar in lire, nu ? Eu cu carduri americane am cumparat de pe amazon.co.uk tot inainte. Muzica pe care nu o gasesc pe amazon.com Si imi vin pachetele trimise cu stampila Royal Mail pe ele.
Vazusem eu odata aici un film danez si am vrut sa cumpar DVD-ul cu toate ca era zona 2. L-am gasit la un magazine in Danemarca si era cit pe ce sa il cumpar. Numai ca shipping-ul transformat in dolari (din coroane daneze) m-ar fi ajuns $25. Dupa aia a aparut filmul si aici si l-am putut lua zona 1, frumos. Mai e un film pe care l-am vazut aici si dvd-ul e numai pe amazon.es vreo 30 de Euro si zona 2, asa ca stau linistit, pretul e prea mare. E numai dvd, sper sa apara aici blu ray-ul zona 1. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ten Common Tactical Mistakes When Dealing With The Credit Score Blues | thomas | Primii pasi | 0 | 01-23-2007 09:40 PM |
Credit history cu secure credit card ? | Matt_x | Primii pasi | 101 | 10-20-2005 07:22 PM |
Cont in Banca si Secured Credit Card fara SSN | Sasha | Experientele loteristilor ajunsi in America | 0 | 12-23-2004 03:58 PM |