Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2013, 10:25 AM
State Aura State Aura is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc mult de tot.
Reply With Quote
Old 02-05-2013, 12:07 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

adică ai nevoie doar de pașaport, care e de fapt două documente, dovedind at�t data nașterii c�t și identitatea, plus statusul legal.
pentru că el conține at�t foaia biometrică c�t și I-551 temporar, ambele cu fotografia ta, emise de autorități guvernamentale.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Old 02-20-2013, 11:00 PM
cristina84 cristina84 is offline
Membru
Bobocel

buna...e cineva pe aici care doreste sa ma ajute la sosirea in state sau cineva care pleaca pana in vara si doreste partener?
am mai fost in state si am SSN...sau puteti sa ma directionati undeva unde as putea gasi astfel de persoane?
Reply With Quote
Old 08-11-2013, 01:47 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Quote:
Originally Posted by Antuca View Post
Pentru cuplurile gay nu exista optiunea de a se casatori inainte de interviul pentru viza

Intrebarea mea era strict legata de acest aspect. Poate o persoana din State sa sponsorizeze doua persoane din Ro, care, in fata legislatiei, nu au absolut nicio legatura? Stiu ca este putin probabil sa castige ambele in acelasi an, era doar o intrebare la care nu am gasit raspuns pana acum.
Intre timp s-au mai schimbat treburile:

http://www.bloomberg.com/news/2013-0...x-spouses.html
Old 07-24-2014, 10:02 PM
GropiTze's Avatar
GropiTze GropiTze is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Question

Quote:
Originally Posted by Shrek View Post
Asta zisesem si eu, Millie, ca nu trebuie declarat nimic nicaieri altundeva decit la USCIS.
La apartamente in general exista cutii postale pt. fiecare apt, nu una mare pt. toate. Cel putin in marea noastra zona.
In M-618 A Guide for New Immigrants se mentioneaza:
TIP: If you move, you should tell the U.S. Postal Service so it can forward your mail to your new address.You can change your address online athttp://www.usps.com or visit your local post office and request a �Moving Guide.� Don�t forget to also file Form AR-11 with DHS.

Iar pe site-ul USPS este un link pentru Change Address. Ce ziceti ?

'Only he who knows the destination, knows the way.'

Reply With Quote
Old 07-24-2014, 10:09 PM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by GropiTze View Post
TIP: If you move, you should tell the U.S. Postal Service so it can forward your mail to your new address.You can change your address online athttp://www.usps.com or visit your local post office and request a �Moving Guide.� Don�t forget to also file Form AR-11 with DHS.

Asta n-are legatura cu imigrarea, ci cu faptul ca tu vrei sa primesti ce iti este adresat prin posta, la noua adresa. Fara nici o legatura cu raportarea la USCIS a noii adrese, ca sa aiba ei control asupra tuturor LPR. Poti sa nu ai noua adresa la posta si totusi sa primesti actele (ma rog, cardurile) la adresa respectiva, pe care tu ai declarat-o in formulare si la interviu.
Old 07-25-2014, 03:27 AM
Corina M Corina M is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by GropiTze View Post

La noi change adress la usps nu a functionat in cazul green cardurilor, iar AR-11 l-am completat chiar in ziua cand ei au trimis green cardurile la adresa veche asa ca a fost useless - ghinion! Green cardurile au facut un drum la adresa veche, s-au intors la uscis si apoi ni le-au trimis la adresa noua. Asa ca in cazul in care iti schimbi adresa, cel mai bine ar fi sa completezi AR-11 right away. Pentru orice alt tip de mail, redirectare usps functioneaza un an si te costa $1, partea buna, pe langa redirectarea mailurilor, e ca primesti discounturi de la diverse firme in mail la adresa noua, asa de bine ai venit prin imprejurimi.
10/15/12 Medical visit at Regina Maria
10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest.
03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status.
Reply With Quote
Old 07-25-2014, 03:38 AM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

De asta e bine sa dai la interviu o adresa pe care te poti baza pt. primirea actelor acolo. Dupa aia poti schimba ce vrei unde vrei, dar macar ai actele.
Old 07-25-2014, 03:37 PM
Corina M Corina M is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by Shrek View Post
De asta e bine sa dai la interviu o adresa pe care te poti baza pt. primirea actelor acolo. Dupa aia poti schimba ce vrei unde vrei, dar macar ai actele.
Noi am dat noua adresa la interviu! Le-am explicat ca din motive obiective, persoana de contact din US decedase intre timp, vrem sa schimbam adresa si persoana de contact din US. Doamna de la ambasada care se ocupa de acte ne-a pus sa taiem peste vechea adresa si am scris cu pixul noua adresa, doar ca cel mai probabil noile date nu au mai fost operate la imigrari, asa ca totul a fost degeaba. Cu formularul AR-11 si cateva telefoane la uscis si la usps am rezolvat problema, doar ca a durat un pic mai mult si am avut in plus stresul ca cine stie pe unde sunt actele noastre.
10/15/12 Medical visit at Regina Maria
10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest.
03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules