Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2012, 06:12 PM
Antuca Antuca is offline
Junior Member
Bobocel

Pentru cuplurile gay nu exista optiunea de a se casatori inainte de interviul pentru viza

Intrebarea mea era strict legata de acest aspect. Poate o persoana din State sa sponsorizeze doua persoane din Ro, care, in fata legislatiei, nu au absolut nicio legatura? Stiu ca este putin probabil sa castige ambele in acelasi an, era doar o intrebare la care nu am gasit raspuns pana acum.
Reply With Quote
Old 10-09-2012, 06:22 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Casatoria intre doua persoane de acelasi sex nu este recunoscuta de catre guvernul federal. Prin urmare nu exista aceasta optiune. Pentru mai multe detalii poate ar fi bine sa contactezi consulatul american. Poate, undeva, in viitor, situatia se va schimba, insa in termen de un an nu are cum.

Strict la intrebarea ta, in principiu o singura persoana poate sponsoriza mai multi aplicanti, in masura in care consulatul considera ca nu se angajeaza la prea mult. Pe de alta parte insa, iar aici vorbesc de loteria vizelor, daca sponsorizatii sunt de acelasi sex, castigatorul nu poate sa dea celei de-a doua persoane statut derivat, asa cum se intampla in mod normal (unul dintre soti castiga, celalalt sot si copiii primesc si ei viza). Deci, cum spuneam, nu se poate decat in situatia in care ambii s-ar califica independent pt viza. Asta, in contextul loteriei vizelor, s-ar traduce prin "ambii au castigat la loteria vizelor" si prin urmare casatoria este irelevanta.
Old 10-09-2012, 06:24 PM
Antuca Antuca is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc pentru lamuriri
Reply With Quote
Old 08-11-2013, 01:47 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Quote:
Originally Posted by Antuca View Post
Pentru cuplurile gay nu exista optiunea de a se casatori inainte de interviul pentru viza

Intrebarea mea era strict legata de acest aspect. Poate o persoana din State sa sponsorizeze doua persoane din Ro, care, in fata legislatiei, nu au absolut nicio legatura? Stiu ca este putin probabil sa castige ambele in acelasi an, era doar o intrebare la care nu am gasit raspuns pana acum.
Intre timp s-au mai schimbat treburile:

http://www.bloomberg.com/news/2013-0...x-spouses.html

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules