|
|||
|
|||
Salut!Eu zic sa nu iti impui capul cu probleme de genul asta,zic sa astepti sa castigi si apoi ai un an de zile sa te informezi bine despre etapele ce urmeaza!Succes in luna mai!!! Si sunt sigur ca sunti multi altii care au mers pe cont propriu, cum de altfel am sa merg si eu daca am sa castig in mai ,ca si tine.Important este sa ai niste economii sa te poti intretine cateva luni pana ajungi sa produci dolari.SUCCES!!!
Last edited by Aramis; 11-29-2013 at 08:17 PM. |
|
|||
|
|||
Informatie
Buna ziua , nu stiu daca postez bine unde postez dar incerc. imi pare bine ca am intrat in acest forum si va multumesc la toti rand pe rand pentru informatiile scrise , eu sunt un tanar de 21 de ani si sunt la scoala sanitara ca viitor asistent medical generalist , intrebarea mea , pot profesa aceasta in USA , daca da cum pot sa o fac sunt ceva agentii care te trimite in spitale, ca eu pur si simplu eu nu as avea pe nimeni in USA.intreb pentru ca imi doresc asta din tot sufletul si o visez de mic , multumescs foarte mult anticipat si scuzati daca intrebarea e la nelocul ei.god bless all
|
|
||||
|
||||
cu şcoala din Rom�nia nu prea ai ce face, va trebui să faci din nou şcoală aici.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|