![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poate asta te ajuta:
http://www.state.gov/m/a/dir/forms http://www.state.gov/m/a/dir/forms/visa/index.htm Un alt amanunt, daca formularul e valabil pe site-ul State Department, inceamna ca-i acceptat. Daca prin absurd, nu-i, atunci te anunta, sa le trimiti altul. |
|
|||
|
|||
![]()
Salut,
Daca am trimis formularele cu data de expirare DS230 - 02/2012 si DSP-122 - 03/2013 (cred ca au fost modificate de la 1 Mai pana acum), nu cred ca este gresit, nu? Va multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
si eu le-am trimis formularele cele postate pe siteul loteriei cu data de expirare 2012 si daca te uiti si la unul si la altul nu este nici o modificare , doar data de expirare , asa ca .....personal nu cred ca este un motiv de a nu fi " valabile " atat timp cat formularele au fost descarcate de pe pagina lor oficiala .
|
|
|||
|
|||
![]()
da, asa este, nu au nici o treaba deoarece sunt la fel si sunt cele oficiale.
|
|
|||
|
|||
![]()
salut
mai trebuie pus ceva in plic in afara de 2 poze, pagina a doua cu codul de bare din scrisoare si cele doua formulare ? deasemenea singurul formular care nu trebuie semnat este DS-230 Part II? multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are chiar asa mare legătură cu acest topic dar am si eu o intrebare.
Ce semnificație are cuv�ntul CURRENT �n VISA BULLETIN? Atunci c�nd apare acest cuv�nt �nseamnă cumva că oricine poate fi programat la interviu indiferent de ce Case Number are? |
|
||||
|
||||
![]()
�nseamnă că au ajuns la ultimul CN și s-au terminat interviurile. mai sunt doar cei care și-au am�nat interviurile.
|
|||
|
|||
![]()
dar oare noi la anul cu CN mari ajungem la interviu?
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Ce trebuie scris pe poze si daca se ataseaza sau se introduc pur si simplu in plic? Ce trebuie sa apara scris pe plic? Multumesc |
|
||||
|
||||
![]()
p�nă nu se publică rezultatele de anul ăsta nu poate răspunde nimeni.
numele, prenumele şi CN-ul, cu creion cu mină moale. se ataşează. adresa KCC.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Elena I - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 05:12 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |
Ionut Pele - Nashville 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 04:59 PM |