Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2010, 12:18 PM
flori2009 flori2009 is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by cristina_g View Post
aveti idee ce analize medicale se fac?

multumesc
salut
la singe si plamini si vaccinurile la zi
Old 07-02-2010, 01:43 PM
zarafu's Avatar
zarafu zarafu is offline
Forumar fidel
Aspirant

Question Intrebari

Este posibil ca unii dintre voi sa fi trecut prin situatia asta asa ca o sa detaliez pentru a primi raspunsuri pe masura.

Eu, sotia si fiul nostru de 3 ani avem viza de turist. Am calatorit si anul trecut in US iar anul acesta am venit din nou pentru un concediu mai lung - ocazie cu care ni s-a nascut si al doilea fiu al familiei (care prin nastere e cetatean american - chiar zilele astea asteptam sa-i vina pasaportul pentru a ne intoarce in tara).
Intre timp am fost notificati de o ruda ca a sosit plicul de la KCC (inteleg din ce spuneti voi pe-aici ca e plicul 1) scanat - nu avem originalul cu noi.

1. Cum se procedeaza in cazul in care un membru al familiei e deja cetatean american (in cazul nostru un minor).
2. Este vreo problema daca am intarziat cu trimiterea plicului? (a sosit chiar cand eram prinsi cu nasterea sotiei si pe urma tot ce-a derivat din asta - ca mic divertisment, un operator a gresit certificatul de nastere al bebelusului si a trebuit sa mergem cu el la notariat, sa-l modificam, sa-l trimitem inapoi, sa asteptam altul).
3. Daca dau o fuga pana la KCC nu e mai simplu? (fac cam 10 - 11 ore de-aici de unde stam). Noi ne intoarcem pe 22 iulie acasa, in Romania. Ma gandesc ca procedura e mai greoaie de-acolo - ce ma sfatuiti?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si doresc tuturor SUCCES!
Old 07-01-2010, 02:15 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

Quote:
Originally Posted by Miro27 View Post
Buna !!
Eu sunt noua pe aici si m-am inscris pe acest site deoarece imi doresc foarte mult sa ma inscriu si eu la acest program insa nu stiu absolut nimic despre el.
Am rugamintea daca cineva ma poate indruma spre pasii de inceput ... in primul rand care este site-ul pe care trebuie sa completez formularul si in ce perioada se fac inscrieriele.
Va multumesc
http://www.dvlottery.state.gov/
�nscrierile se fac undeva �n octombrie-noiembrie

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Old 07-02-2010, 01:43 AM
chupakbra's Avatar
chupakbra chupakbra is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default Online

Bună dimineata (cred),

Ieri (01.07.10) am verificat online dacă am c�știgat sau nu la loterie (nu mi-a sosit plicul �n poștă) și am aflat că sunt selectat.

Mai scrie că trebuie să aștept p�nă pe 1 August că plicurile mai au obiceiul să �nt�rzie și că dacă nu a apărut p�nă la 1 August să-i contactez la o adresa de e-mail.

Eu urmează să mă �nsor in septembrie. Este vreo problemă dacă trimitem plicul 1 după 18 septembrie?

Repet: �ncă nu am plicul care conține CN si Codul de bare!

Mulțumesc anticipat.

Edit: Cum apare c�nd verific codul!

Last edited by chupakbra; 07-02-2010 at 01:45 AM. Reason: Atașat link poză
Old 05-27-2010, 02:44 PM
sneati sneati is offline
Membru
Bobocel

la DS 230 la punctul 23, nu am scris nimic, nici macar N/A, si cred ca am mai uitat sa pun niste N/A-uri , credeti ca are ceva? ma poate descalifica pentru asta ?
Old 05-27-2010, 09:59 PM
catalin_mm catalin_mm is offline
Junior Member
Bobocel

Default Un sigur loc pt interviu in Romania, Bucuresti?

Exita dor la Bucuresti US Embassy sau Consular Office? Doar o singura ambasada exita sau Consulat unde poti merge la interviu in Romania? Sper sa nu fie o intrebare aiurea, mi se pare mie, "Mi scuzi" daca am dreptate

Catalin
Old 05-27-2010, 10:09 PM
MANOLOS's Avatar
MANOLOS MANOLOS is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by catalin_mm View Post
Exita dor la Bucuresti US Embassy sau Consular Office? Doar o singura ambasada exita sau Consulat unde poti merge la interviu in Romania? Sper sa nu fie o intrebare aiurea, mi se pare mie, "Mi scuzi" daca am dreptate

Catalin
da la noi in tara exista doar in Bucuresti si ultimele generatii de cistigatorii ai loteriei au avut interviul la acest consulat (al U.S.A)daca doresti sa afli unde exista si in alte parti foloseste internetul:
http://www.usembassy.gov/

.
Old 05-27-2010, 11:24 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

Quote:
Originally Posted by sneati View Post
la DS 230 la punctul 23, nu am scris nimic, nici macar N/A, si cred ca am mai uitat sa pun niste N/A-uri , credeti ca are ceva? ma poate descalifica pentru asta ?
dacă nu ai pus vreun N/A ici sau colo, nu e o tragedie. dacă ai uitat �nsă să completezi o informaţie ... judecă singur: 100,000 c�ştigători - 50,000 de vize. cum crezi că se aleg cei 50,000 (minimum, de fapt vreo 75,000) de eliminaţi?

Quote:
Originally Posted by ANGELIK View Post
CN 2011EU00027XXX cam pe cand o sa am interviu programat si daca am sanse ,,.,,,, oare ii prea mare CN ?
după CN, o să ai interviul undeva �n mai-iulie anul viitor

Quote:
Originally Posted by catalin_mm View Post
Exita dor la Bucuresti US Embassy sau Consular Office? Doar o singura ambasada exita sau Consulat unde poti merge la interviu in Romania? Sper sa nu fie o intrebare aiurea, mi se pare mie, "Mi scuzi" daca am dreptate Catalin
interviul se poate susţine la orice oficiu consular al SUA, nu doar �n ţara de reşedinţă. tu �ntrebi pentru că ...?

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Old 05-28-2010, 03:25 PM
catalin_mm catalin_mm is offline
Junior Member
Bobocel

Default poze-le

Buna, am pus azi primul plic dar am am uita sa pun pozele mele, ale sotiei si bebelusului. Daca trimit un al doilea plic in care pun pozele credeti ca e vreo problema? sau are rost sa mai trimit un plic. E o nebunie stiu!

Multumesc!

catalin
Old 05-28-2010, 03:44 PM
turaco turaco is offline
Junior Member
Bobocel

A venit primul plic si au inceput emotiile, durerile de cap, cautarile febrile de informatii

Selectia celor 50000 se face aleator sau pe baza unui scoring?(presupunand din ca toti care au primit primul plic intrunesc conditiile de calificare) Din cate imi dau eu seama fiecare tara are propriul nr de vize alocate deci "concuram" intre noi romanii.
Stiti pe cineva care a primit primul plic si nu la primit pe al doilea?

@catalin_mm
Eu as trimite al doilea plic care sa contina formularele si pozele + pagina cu codul de bare. Asta in cazul in care ai fost inspirat si ai facut o copie. Daca nu, as adauga o pagina care sa contina case number
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules