![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cand ajungi in US mai trebuie platit pentru Green Card sau intra in acei 775$ ?
|
|||
|
|||
![]()
da, intra in cei $ 775
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma numesc Cristi, si am castigat DV2007. Sunt momentan doar posesor de Green Card, nu si de cetatenie inca. In 2009 m-am casatorit, in Romania, si binenteles ca ea nu a primit nici un fel de viza sa vina in State. Dar, ieri ... am sarit in sus de bucurie ... i-a venit primul plic cu un numarul EU 9xxx. E un numar bun banuiesc, nu?
Problema e ca nu stim cum sa completam actele ... eu voi fi trecut cu adresa de State unde mi-e rezidenta? Ce probleme putem intampina? Astept raspunsuri ... multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
orice număr e "bun".
da, pentru tine va trece adresa ta din State. probleme? nici una. dimpotrivă.
|
|||
|
|||
![]()
oops, am postat repetat
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum trebuie sa trimitem inapoi:
1) Formularele completate. 2) Cite 2 poze pt fiecare (mama si tata). 3) Codul de bare primit prin posta. Cum ramane cu Affidavit of Support? Cind trebuie trimis? |
|
|||
|
|||
![]()
"Spouse's Maiden or Family Name" - pt mamica, numele de familie actual sau la nastere?
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
2) fiecare aplicant va completa DS-230 (part I şi II). se semnează doar partea I-a 3. aici se completează doar dacă alfabetul oficial al ţării respectiuve nu foloseşte alfabetul latin 10. adresa din SUA este necesară pentru corespondenţa ulterioară, dar nu este obligatorie �n această fază 29. scriee clar "ALL children" numele de familie al părinţilor ei, cel care apare pe certificatul de naştere. orice alt nume dec�t cel actual sau cel de la naştere.
|
|||
|
|||
![]()
Daca copilul are sub un an si nu stie sa scrie si sa semneze ce se intampla, complecteaza parintii in locul sau?
|
|
||||
|
||||
![]()
Affidavit of Support se prezinta la interviu ca dovada ca au unde sa stea.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Elena I - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 05:12 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |
Ionut Pele - Nashville 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 04:59 PM |