![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vizitat orasul Victoria de pe insula Vancouver. Se ajunge cu ferryboatul intr-o ora jumate. E frumos si ce vezi pe drum, ferryboatul trece pe landa niste insule/insulite superbe.
http://www.bcferries.com/schedules/m...w-current.html Orasul Victoria e un orasel superb, cu iz European, pe malul oceanului, cu animatie multa si atmosfera de vacanta. Multe barci, vapoare si barcute in harbor. De asemenea, merita vazuta cladirea Parlamentului, are o arhitectura interesanta plus ca e draguta si in interior. Au tururi organizate la fiecare 30 minute iar intrarea a fost gratis. Ghidul iti povesteste cateva chestii despre istoria insulei, e chiar interesant. Orasul are multe terase, locuri turistice, flori pe strazi, foarte frumos. Am vizitat aici un muzeu cu miniaturi, erau asa dragute si realistic realizate, parca avea viata tot ce era pe acolo. De asemenea, am vizitat ButchardGardens, niste gradini botanice superbe. Au o sectiune foarte frumoasa japoneza si una italiana superba cu niste fantani dansatoare. LynnCanyon, pe langa Vancouver, e o padure mare in padure, frumos foc, cu niste brazi superbi. Tot aici e un pod suspendat peste o prapastie, tare dragut. Aceeasi varianta de pod suspendat il au si la Capilano Bridge numai ca ala e cu intrare, asta a fost gratis. Am facut 2 hike-uri prin padure spre niste cascade. Orasul Vancouver de asemenea, e foarte pitoresc. Azezat langa apa, are un iz european, multe terase si locuri de plimbat pe jos prin downtown. E chiar placut sa petreci o zi pe acolo. Am urcat si in Vancouver lookout contra sumei de 14 dolari, chiar mi s-a parut rezonabil. Se vede superb orasul si portul de acolo de sus.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Calatorie la Boston | Gianina | Forum de calatorii | 11 | 08-13-2014 04:04 PM |
Vancouver | Boema | Canada | 13 | 11-29-2010 02:47 PM |
Cecuri de calatorie in Euro | Paulus | Catre America ! | 3 | 03-31-2004 10:42 AM |
comisioane cecuri de calatorie | Gianina | Catre America ! | 11 | 12-17-2003 09:18 AM |
Despre cupiuri ale cecurilor de calatorie. | StelG | Catre America ! | 2 | 08-08-2003 11:43 AM |