|
|
|||
|
|||
Cecuri de calatorie in Euro
Poti sa folosesti cecuri de calatorie in euro in USA? De fapt, intrebarea ar trebui sa sune cam asa: exista diferente de paritate Euro/$ intre cursurile din Romania si cele din USA? Din cate stiu eu, adica mai mult incerc sa deduc logic, nu ar trebui sa fie nici o diferenta... sau, ma rog, o diferenta care este normala, cum este si aici in Ro, de la o banca la alta. Ideea este ca eu am cea mai mare parte a banilor in Euro si nu vreau sa fac conversia in $ acum, in aceasta perioada, cand raportul este destul de mic (1.22 fata de 1.28 cat a fost acum o luna). Eu merg pe cartea ca o sa cresca acest raport (tragand cu ochiul si la bursa futures din Sibiu), daca o sa fie invers, asta este am pierdut, nu-i prima si nici ultima...Ma gandeam sa nu schimb acum Euroii si sa-i iau in cecuri de calatorie in USA si sa fac conversia acolo, atunci cand vreau... Ce ziceti ?
|
|
||||
|
||||
Din pacate tendinta este contrarie a ceea ce astepti tu... adica se merge spre revenirea la o valoare equivalenta intre euro si $...
asa ca faci cum crezi cu asteptarea dar este foarte improbabil sa vezi revenind raportul ala de 1.28...) bafta !
|
||||
|
||||
Eurashi
Ideea e ca ai fi primul care face asha si cred ca singura alternativa ar fi sa mergi la o banca mare pe aici ca sa ii potzi preschimba in dolari.
Sint destui oficiantzi bancari care nici n-au auzit de chestia asta ....
|
||||
|
||||
Cunosc pe cineva care a schimbat, cand euro o lua inaintea dolarului, banii facuti aici($) in euro. I-a schimbat aici, inante de plecarea spre Romania. Nu vad de ce n-ar face functiona si conversia euro-dolar.
Pentru linistea ta insa, Paulus, te sfatuiesc sa nu te complici...pentru american dolarul lui e sfant! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|