|
|
||||
|
||||
Fara viza turistica in SUA cu cetatenie maghiara - aviz ardelenilor
Sunt sigur ca am undeva sub 5% sange maghiar, asa ca am sanse sa obtin cetatenia maghiara; iata cum:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...unt-mizele.htm
|
|||
|
|||
ce sens are?
Ce castig au in america acesti cetateni care primesc cetatenia maghiara,pot doar sa o viziteze ca si turist nu?Ceea ce poate face si un normal cetatean roman care are bani de vacanta in america,doara si ungurul trebuie sa-si plateasca vacanta in usa sau nu? Cine ii face cadou vacanta? statul ungar?as dori sa stiu si eu ce beneficii au in plus maghiari fata de romani in usa? o zi buna!
|
|
||||
|
||||
Pai castigul este tocmai faptul ca viza nu e necesara. Drumuri in plus pe la Bucuresti etc. In rest sunt de acord, ca e doar viza turistica, deci nu muncesti pe ea, cel mult vizitezi rudele ori mergi la interviuri (pt scoli, ori internship, joburi ce sponsorizeaza straini ori altceva).
Ma intreb cat de mult e abuzata schema, si cat de repede se prinde USCIS.
|
|||
|
|||
parerea mea?
Daca este vorba despre "fa-te frate cu dracu pana treci puntea"doar ca sa ajungi in america nu stiu daca merita!si daca multi romani vor face manevra asta sa ajunga in america si sa munceasca ilegal, eu zic ca da! si zic ca americanii stiu deja,din acest motiv nu vor sa scoata vizele la romani!uite ce se intampla in uk in ultimi 2-3 ani de cand pot merge romanii fara viza!revin la subiect:daca ajungi in america dupa ce ai reusit sa iei cetatenie maghiara,cat trebe sa lucri pa degeaba (bani de nimic)si sa stai clandestin pana iti regularizezi pozitia?Eu nu sunt asa documentat, dar presupun ca pana nu se face o lege sa se regularizeze clandestini in usa,unu tot clandestin este si peste 10 ani ,sau nu?Au trecut vremurile cand reuseai dupa o caruta de ani de clandestin sa te pui in regula.ciao!
|
|
|||
|
|||
Macar cei care fac asta sunt numarati ca unguri, dupa pasaportul de intrare, nu ca romani.
05/02/12 Status check (winner) 05/10/12 Documents sent to KCC 08/17/12 Appointment letter received 10/15/12 Medical visit at Regina Maria 10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest. 03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status. |
|
||||
|
||||
Cum spuneam, eu ma uit la utilizarea legitima a pasaportulul maghiar. La urma urmei am vazut pitipoance nemtoaice mergand in week-end pana in New York, fara grija vizei, asa ca de ce nu s-ar putea si din Budapesta, daca lumea isi permite, ori daca e vreo oferta de zbor ieftin?
|
|||
|
|||
Multi s-au facut "frate cu dracu" nu doar sa ajunga in state, ci si in europa!!!
Isi gasesc de lucru mai usor!!! |
|
||||
|
||||
Quote:
CN 2013EU000024xxx 05/05/12 Status check (winner) 05/16/12 Documents sent to KCC 05/27/13 Medical Exam (Regina Maria) 05/29/13 Interview (Successful) 06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS 06/17/2013 SSN Arrived 07/13/2013 GC Arrived |
|
|||
|
|||
S-ar putea ca la numaratoare sa fie nevoiti sa revendice bucati din Spania sau Italia , cum spunea si Laci mai jos multi obtin acest pasaport ca sa aiba acces facil la piata de munca din vest. Eu cred ca a fost o manevra politica pt. a mai atrage niste votanti si cam atat.
05/02/12 Status check (winner) 05/10/12 Documents sent to KCC 08/17/12 Appointment letter received 10/15/12 Medical visit at Regina Maria 10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest. 03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status. |
|
|||
|
|||
Stati linistiti ca trebusoara asata e ca sa ii dea peste ochi lui Basescu care face cetatenii pe banda rulanta conform legii 21/1991. In care spune ca cine are origini romanesti poate primi cetatenia romana. Drept care rusii si ucrainienii fac rost de acte care sa dovedeasca origine romaneasca si hop cetatenie in 10-14 luni (articol in Adevarul)
Mai mult, se fac cetatenii fara ca oamenii sa paraseasca teritoriul republicii Moldova. Ultima data cind Romania a fost refuzata in Schengen, ministrul de interne german a zis ca "cine si-a obtinut viza prin fraudaaaa ....". De unde o fi stiut ? Nu sunt recunoscute aceste cetatenii. Nu indeplinesc conditia de rezidenta, s-au gasit 900 de oameni locuind la aceeasi adresa, chiar. Ca sa fie recunoscuta de strainatate, la inceput omul trebuie declarat permanent resident in bazele de date internationale (alea folosite la verificarea pasaportului la trecerea oricarei frontiere). si de abia dupa un numar de ani poate fi declarat cetatean. Si recunoscut de toate tarile. Nu se poate sustine juramintul pentru cetatenia maghiara pe teritoriul Romaniei. Cum sa juri pe teritoriul Romaniei ca vei respecta legile Ungariei ?!?!?!?? Tot in articolul din Adevarul ziceau ca e vorba de vreo 116,000 de "cetatenii" din astea, pe bec. Inainte de a pleca in US am fost la revelion la Budapesta. Aveau si o varianta de excursie cu o zi la Viena. Nu au vrut sa ma ia !!! Cica nu mai erau locuri !!! De ce ? E ... |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|