|
|
||||
|
||||
Intrebari si raspunsuri pentru promotia de loteristi DV2014
Loteristi din promotia DV 2014, aici puteti adresa intrebari si posta raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.
Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie (ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect. Nu divagati de la subiect sau posta aici intrebari fara nici o legatura cu DV 2014 pentru ca vor fi sterse sau mutate la alte rubrici. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Mult noroc si bafta tuturor, Gianina
Speranta nu moare niciodata... Last edited by Aramis; 05-01-2013 at 09:55 PM. |
|
||||
|
||||
liniste.....
CN 2013EU000024xxx 05/05/12 Status check (winner) 05/16/12 Documents sent to KCC 05/27/13 Medical Exam (Regina Maria) 05/29/13 Interview (Successful) 06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS 06/17/2013 SSN Arrived 07/13/2013 GC Arrived |
|
|||
|
|||
Cn 38xxx
Buna ziua,
am castigat ...dar am CN foarte mare 38 000.... din ceea ce s-a intamplat in anii precedenti, daca a-ti urmarit....am vreo sansa reala de a primii dosarul doi? eu nu prea sunt informata, daca poate sa ma ajute cineva.... va multumesc si bafta tuturor! |
|
||||
|
||||
1. nu există "dosar doi"
2. de c�nd alocarea CN se face pe zone geografice și nu la grămadă toată lumea a ajuns la interviu (cu excepția 2005). dacă nu s-a atins pragul de țară bine�nțeles, ceea ce nu e cazul Rom�niei.
|
||||
|
||||
Fiind primul dintre castigatorii de anul acesta care au postat pe forum, va dati seama ca sunt hotarat sa-mi fructific sansa pe care o am. In principiu, imi place sa privesc tot acest proces (care a inceput din momentul in care am fost selectat) intr-un mod foarte structurat. Pasii de parcurs ar fi urmatorii:
O data ce am o imagine generala a intregului proces, ma concentrez exclusiv pe pasul 1; ceea ce recomand si altora. Nu-mi bat capul acum cu acte pt. interviu si altele. Acum legat de acest prim pas, completarea formularelor: Pozele ,in numar de 2, identice, in genul celei folosita pt. aplicatie. Am dreptate? La verificarea Entrant-Status, scrisoarea am salvat-o in format pdf, 2 pagini in total. Cand se refera la "printed copy of this barcode sheet", ma gandesc ca e a doua pagina.Are ceva daca listez toate scrisoarea si o pun in plic? Cat despre cele 2 formulare, as vrea sa-mi spuneti care e modul american de abordare, adica permite mici scapari, (in genu las' ca merge si asa) ? Am descarcat de pe state-gov DSP si DS'ul.Sunt ambele in format PDF si permit completarea direct in document. Cum se practica (cei care au obtinut viza), in format electronic, sau le listez si scriu totul exclusiv de mana?. E o modalitate recomandata? De asemenea se specifica faptul ca Case Number sa fie scris("written") in dreapta sus a fiecarei pagini din formular. PDF-urile nu permit editarea acelei zone DSP 122: Mentioneaza aici ca toare raspunsurile sa fie in engleza. Si ca trebuie completate toate campurile, obligatoriu Cum procedam la: 3. Mailing Address: ma refer la denumire 6. Education- campurile Other, daca nu se aplica, il mai completez? Si altele de genul numele sotiei, desi nu sunt insurat. 6b. Se completeaza absolut toate campurile din tabele?. Chiar si cele de unde bifezi No la Have u ever applied for a SSN?, unde iti cere numarul 7c. La fel ca mai sus. In final, semnatura care banuiesc ca se scrie de mana. You will be notified by mail of your appointment date. Prin asta ei inteleg corespondenta postala? Imi scrisoare zice ca prin e-mail DS230 In instructiuni specifica marcarea campurilor care nu se aplica cu N\A Asta presupune absolut toate acele tabele lungi? 10 si 11. to be presented at the interview, completate la amandoua, corect? La fel la telephone number( de 2 ori) 12. Present Occupation: Student, in cazul meu. Sau Engineer? 30. Unde am locuit mai mult de 6 luni. Daca il completez, trebuie sa dovedesc(viza de flotant, cumva)? 32. In ce sector de activitate doresti sa lucrezi: E ok IT and Telecommunications. Sau scriu Information Technology? 39. N/A la toate? Buun, completez toate cele, le pun in plic, si le trimit ca o scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, catre KCC; expediere internationala, mai mentionez ceva la cei de la posta? Vreau sa am garantia ca ajunge la timp. Eu am niste plicuri de dimensiuni mai mari(mai mari ca un caiet studentesc). Ma gandesc ca sunt ok astea La Expeditor si Destinatar le scriu in engleza?Si scriu efectiv DESTINATAR: Kentuchy Consular... Am vazul ca in thread-ul Formulare 2013 a postat cineva niste formulare completate.Zic eu, incomplete. Poate acea persoana sa-si dea cuvantul ca a obtinul viza, cu acele formulare? O ultima chestie in final: Din momentul in care am expediat plicul, care e modalitatea de a confirma ca a ajuns la KCC si corespunde cu toate regulile?. In cate zile ajunge, cu Posta Romana, sa zicem? Va multumesc anticipat. PS: La aplicatia facuta in Octombrie am specificat Mailing Address intr-un format de genul: Str. G***a bl. CG21 et.2 ap.1*. E recomandat sa pastrez acest format Last edited by GropiTze; 05-02-2013 at 06:25 PM. |
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
și de ce zici tu că formularele alea sunt incomplete?
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
adresa de corespondență. nu prea mai contează, pentru că nu se mai folosesc �nștiințări scrise. dar dacă se cere, asta e. Quote:
unde �n DSP se cere numele soției? Quote:
cei care aplică pe baza punctului 6 (Education) nu trebuie să complecteze punctul 7. este recomandabil �nsă să o faceți. �i dă ofițerului consular o dovadă �n plus că vă știți descurca. dacă poți semna exact așa cum ies formularele la imprimantă... Quote:
Quote:
Quote:
depinde. lucrezi �n momentul ăsta? Quote:
Quote:
da Quote:
Quote:
nu o să știi dacă corespunde dec�t la interviu. adică o să știi dacă nu a corespuns c�nd or să-ți dea reject. la programul DV nu există noțiunea de RFE. o să știi că ajuns c�nd o să-ți vină confirmarea �napoi (sau funcție de serviciul folosit, cea electronică.
Last edited by Aramis; 05-02-2013 at 07:33 PM. |
|
|||
|
|||
Mulţumesc..
|
|
|||
|
|||
Quote:
Quote:
Last edited by Aramis; 05-03-2013 at 01:48 PM. |
|
|||
|
|||
Quote:
Multumesc pentru raspuns. Problema e ca stiu precis ca daca esti in State cu F1, ai castigat la DV lottery si apoi aplici pentru AOS - iti va trebui un document numit advance parole (AP). Iti va trebui acest document in caz ca vrei sa pleci temporar din State si apoi sa te reintorci, altfel ai sanse mici sa mai poti reintra. Situatia mea e destul de asemanatoare... chiar nu stiu ce o sa fac.. |
|
||||
|
||||
Buna seara! Eu am Confirmation Number de genul 20141F9OG78O8xxx, desi am vazut CN de forma 2014EU00018XXX. De ce sunt diferite?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|