![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Loteristi din promotia DV 2011, aici puteti adresa intrebari si posta raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.
Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie (ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect. Nu divagati de la subiect sau posta aici intrebari fara nici o legatura cu DV 2011 pentru ca vor fi sterse sau mutate la alte rubrici. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Mult noroc si bafta tuturor, Gianina
|
|||
|
|||
![]()
salutare tuturor, sunt nou pe aici, si azi am primit si eu un plic de la kentucky consular center in care am 2 foi, una pe care scrie ca am fost selectat random, si a 2 foaie in care este trecut un cod de bare pe care am inteles ca trebuie sa o trimit impreuna cu cele 2 formulare pe care le-am descarcat de pe site ul lor!!
Intrebrile mele sunt : trimit la ei a 2 foaie din scrisoare plus cele 2 formulare pe care le am descarcat completate la pc sau de mana? si trebuie trimise inca 2 poze pe care tot asa in format digital sau foto normale?? Va multumesc!! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
La ce adresa ai primit? In Romania? Vezi ca exista o rubrica pentru castigatori. Te poti prezenta acolo. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=12911
|
|||
|
|||
![]()
@ extasy
Da-ne niste amununte despre ce te-au intrebat colegii mai sus sau prezintate la castigatori ca o natiune intreaga de loteristi asteapta detalii de la tine |
|
||||
|
||||
![]()
extasy a iesit si ne-a lasat cu ochii in soare........
Cand ziceam si io ca a aparaut un loterist pe teritoriul Romaniei l-am pierdut........... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
se va intoarce omul la noi pe forum curind ...presupun..acum adevarul este ca are de ce sa fie ocupat ....sau poate chiar acum citeste forumul(pe ofline) pentru a nu mai stresa pe unii dintre noi
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc .pt raspuns si voua bafta "vecinilor"si tuturor care au fost selectati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hello again!
Stie careva daca s-a intamplat ca vreun castigator de DV sa nu finalizeze? Ma refer la cei care nu s-au razgandit si indeplinesc cerinta minima (babalaureat). Exista vreu risc anume? Multumesc anticipat, Daniella PS: Daca nu fac infarct pana primesc plicul 2 sunt tare! |
|
|||
|
|||
![]()
ms pt raspunsuri !
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Elena I - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 05:12 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |
Ionut Pele - Nashville 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 04:59 PM |