Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > New York
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

New York

Sfaturi Despre New York

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2007, 01:22 AM
florin cristian's Avatar
florin cristian florin cristian is offline
Membru
Invatzacel

Thumbs up Sfaturi Despre New York

Asta este ultima saptamana petrcuta in Romania si incerc prin toate mijloacele sa sting cit mai multe informatii despre noua noastra "casa". Datorita faptului ca nu avem rude sau cunostinte care sa ne astepte in State , as avea nevoie de cat mai multe date despre New York , eventual despre Brooklin , caci acolo vom merge pt inceput - orice informatie este bine-venita - despre ceva de inchiriat , job-uri , magazine romanesti , site-uri, sau orice altceva considerati voi ca ar putea folosi unui proaspat venit.
Daca timpul va permite , va rog nu ezitati .
In rest, s-auzim numai de bine.

Multumesc anticipat ,
Florin
Reply With Quote
Old 04-16-2007, 09:11 AM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Mirlania cea mai groasa de acolo vine si contamineaza fabrica in care lucrez. Pe bune. Pe cit se poate de pe bune.
Old 04-16-2007, 03:00 PM
florin cristian's Avatar
Membru
Invatzacel

Thumbs up

Sincer , ma asteptam la ceva sfaturi de genul "uite , cartierul ala e bun , merita de cautat ceva de inchiriat" sau "in zoza respectiva poti gasi accesibil cutare lucru".................
Dar ma rog , e bun si sfatul tau ; sau poate ai vrut sa-mi faci un bine avertizindu-ma ........

O zi buna,
Florin
Reply With Quote
Old 04-16-2007, 03:44 PM
Dan F Dan F is offline
Forumar fidel
Aspirant

Din cate stiu de la ceva prieteni care au locuit in sua , Brooklyn e ok de stat, chiar mai recomandat ca zona Queens... Joburi in zona respectiva ? pai acum e norocul tau unde iti gasesti de lucru. poate sa fie la 5 mile de casa sau 25.

inchirieri gasesti pe net oferte , http://newyork.craigslist.org/about/apts.html , www.apartments.com , www.rent.com , www.realtor.com

e imposibil sa nu gasesti ceva folosind site-urile astea 4 , + local newspapers dar ma rog , asta nu intra ca doar nu stai 4 zile in soare sa cauti anunturi in ziare
Reply With Quote
Old 04-16-2007, 05:39 PM
dmstangu's Avatar
dmstangu dmstangu is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Quote:
Originally Posted by Dan F View Post
... + local newspapers dar ma rog , asta nu intra ca doar nu stai 4 zile in soare sa cauti anunturi in ziare
E f. bun si ziarul local, ca oricum stai in soare 3-4 zile pana iti gasesti ceva. Greu de crezut ca cineva iti va pace rezervare la un apartament doar prin contact virtual (internet). Si apoi, daca-ti face, sansele sa iti si placa apartamentul respectiv sunt minore.. Adica ar trebui sa fii un baftos enorm sa dai peste un cuib curat si convenabil si sa ti-l rezervi pe net...

Din experientza mea de mutat colo-colo, cel ma sigur e sa iti rezervi 3-5 zile la un hotel ieftin in zona in care vrei sa locuiesti si in timpul asta sa iti cauti. Macar stii ca ai un pat cald asigurat pt. prima noapte...

Bafta multa, Florin!
Old 04-16-2007, 10:45 PM
Dan F Dan F is offline
Forumar fidel
Aspirant

Quote:
Originally Posted by dmstangu View Post
E f. bun si ziarul local, ca oricum stai in soare 3-4 zile pana iti gasesti ceva. Greu de crezut ca cineva iti va pace rezervare la un apartament doar prin contact virtual (internet). Si apoi, daca-ti face, sansele sa iti si placa apartamentul respectiv sunt minore.. Adica ar trebui sa fii un baftos enorm sa dai peste un cuib curat si convenabil si sa ti-l rezervi pe net...

Din experientza mea de mutat colo-colo, cel ma sigur e sa iti rezervi 3-5 zile la un hotel ieftin in zona in care vrei sa locuiesti si in timpul asta sa iti cauti. Macar stii ca ai un pat cald asigurat pt. prima noapte...

Bafta multa, Florin!
tarziu am vazut partea cu "fara rude", ma gandeam ca el le poate alege pe net , si cineva va merge sa le vada. da , varianta cu hotelul e ok. asa as proceda si eu
Reply With Quote
Old 04-16-2007, 06:12 PM
adriana_1944 adriana_1944 is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Foarte multi romani locuiesc in zonele Astoria (Queens), Sunnyside (Queens), Ridgewood (Queens). Cu siguranta mai sint si altele, dar de care nu am auzit.

Cind ne-am mutat in NYC si eram in aceleasi cautari ca voi, chiriile afisate in ziarele americane mi s-au parut destul de piparate. Preturi rezonabile la chirii in zone ok le poti gasi in anunturile din publicatiile romanesti pe care sigur le poti cumpara de la magazinele romanesti. Eu cunosc doar trei magazine romanesti, in zona Ridgewood. Unul se numeste Muncan (situat pe Myrtle Avenue), altul Cofetaria Nita (situat pe Fresh Pond Road) si altul, Papagalul (situat pe Myrtle Avenue). Aici ai un link cu harta metroului in NYC: http://www.mta.nyc.ny.us/nyct/maps/subwaymap.pdf Statia unde ai puteaq cobobori pentru a merge la respectivele magazine se numeste Fresh Pond Road si se afla pe linia metroului M (de culoare maro).

La capitolul job-uri nu pot da sfaturi deoarece fiecare are pretentiile si cunostintele lui de limba engleza, fiecare dispune de o anumita suma de bani care ii permite sa stea acasa pe o perioada mai indelungata sau nu de timp pina isi gaseste un loc de munca cit de cit pe masura calificarii profesionale si a experientei dobindite in Romania si/sau in strainatate.
Reply With Quote
Old 04-16-2007, 07:34 PM
florin cristian's Avatar
Membru
Invatzacel

Thumbs up

Sarut mina pentru informatii ; intr-adevar o sa stau citeva zile la un hotel , dupa care o sa incerc sa ma orientez; este binevenita orice idee .

S-auzim numai de bine,
Florin
Reply With Quote
Old 04-17-2007, 10:52 AM
Georgyus26's Avatar
Georgyus26 Georgyus26 is offline
Forumar fidel
Aspirant

Post In curand si eu in New York...

Quote:
Originally Posted by florin cristian View Post
Asta este ultima saptamana petrcuta in Romania si incerc prin toate mijloacele sa sting cit mai multe informatii despre noua noastra "casa". Datorita faptului ca nu avem rude sau cunostinte care sa ne astepte in State , as avea nevoie de cat mai multe date despre New York , eventual despre Brooklin , caci acolo vom merge pt inceput - orice informatie este bine-venita - despre ceva de inchiriat , job-uri , magazine romanesti , site-uri, sau orice altceva considerati voi ca ar putea folosi unui proaspat venit.
Daca timpul va permite , va rog nu ezitati .
In rest, s-auzim numai de bine.

Multumesc anticipat ,
Florin
Se pare ca parerile sunt impartite referitor la aceasta zona....Dupa ce trec de interviu s-ar putea sa ajung si eu in Brooklyn ( in New York voi sta sigur), deoarece am ceva rude dar care nu m-au ajutat doar cu adresa ,pe altceva nu ma mai pot baza(chirie,sfaturi,etc.) pentru ca si ei au greutatile lor . Nu stiu cat de buna a fost aceasta alegere ; nu stiu mai nimiq despre zona decat din auzite,ce am mai vazut pe la TV sau de pe net. Acum ramane de vazut ce si cum,mai citesc sfaturile voastre de la aceasta rubrica care sunt mai mult decat binevenite .....la fel cum a zis si florin,astept si eu in continuare sfaturi de genul "uite , cartierul ala e bun , merita de cautat ceva de inchiriat" sau "in zoza respectiva poti gasi accesibil cutare lucru" dar de ce nu si cele care nu sunt pozitive sunt binevenite pentru a fi "in garda" cand o sa ajungem acolo....Multumim foarte mult !
Reply With Quote
Old 04-17-2007, 02:28 PM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Nu parcati linga hidrant.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules