![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La ce hoteluri putem sta pe perioada interviului si care ar fi preturile pe noapte?
P.S. am deschis acest thread pentru ca suntem vreo 3 castigatori care nu prea avem idee unde sa stam...hotel muntenia, batistei si inca unul sunt in renovare pana la 1 nov, la inca vreo 2 intra faxul direct...mersi mult |
|
|||
|
|||
![]()
Excelenta idee bigu81...ca si pe mine m-ar interesa o cazare cind o sa ma duc la interviu.Si bineinteles cit mai ieftina
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
In zona mai este si Hotel Banat, se afla in P-ta Rosetti, care este foarte aproape de Teatrul National, Inter- respectiv Ambasada.
Aveti aici un link cu hoteluri de 2-3 stele, printre care si Hotel Banat, cu numerele de telefon de la fiecare. http://www.hotelbucharest.ro/prestat...estatoriPage=6 Daca nu puteti suna din provincie, spuneti pe forum si sun eu ptr voi. Bafta! |
|
||||
|
||||
![]()
problema nu e de sunat!am intrat pe harta bucurestiului interactiva si am scos toate hotelurile de prin zona, chiar si de la gara!Dar o gramada au numere gresite, raspunde ba o agentie de turism, ba intra faxul, ba renovare!La Banat am aflat azi de la maverick65 ca e 2 mil camera cu mic dejun inclus!Am gasit si hotel Carpati de 1stea la 1,4mil pe nopate, insa are grup sanitar comun, dar are frigiderm aer conditionat, tv!baietii cred ca sunt cam dushi !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, e bataie de joc!
Sper sa va descurcati, daca nu, va ajut cu ce pot. Acasa n-am cum sa va iau, ca n-am spatiu, ca v-as lua! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt cam departe de Bucuresti si as vrea sa aflu cate ceva despre locurile de cazare (hoteluri, pensiuni) aproape de ambasada sua si tarifele cu care acestea opereaza.
|
|
||||
|
||||
![]()
exact asta am intrebat si eu sia stept inca raspunsuri..
![]() Eu as vrea aproape de gara de nord avnd in vedere ca mergem cu trenul acolo..am gasit pe google Hotel IBIS care ar fi cica la 2 km de centru asa e? Imi amintesc de Brianna parca ..povestea ea ceva d eun hotel d elanga gara da nustiu exact cum se numea.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La IBIS aveti avantajul ca metroul este chiar in fata hotelului. La Universitate, metroul este la 2 minute de ambasada.
|
||||
|
||||
![]()
Poate va este de folos lista cu hoteluri de aici:
http://www.cityholidays.ro/catalog.html?catid=72 Hotelurile din zona Universitatii sunt: - Hotelul Marshal - Hotel Armonia - Hotel El Greco - Bucharest Comfort Suites - K+K Hotel Elisabeta P.S. (Inter, Capsa, Capitol sunt tot in zona dar.... ![]() Daca mai stie cineva altele sa le scrie aici.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cazare in Queens NY | David2006 | New York | 2 | 09-20-2006 08:21 PM |
Transport comod si convenabil spre Bucuresti | Virag | Interviul | 1 | 01-03-2005 03:03 PM |
In Bucuresti | Shrek | Interviul | 2 | 09-02-2004 09:54 PM |
Cum si unde in Bucuresti - avem nevoie de sfaturi | Patydor | Interviul | 18 | 11-29-2003 04:01 PM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |