|
||||
|
||||
CLUB ..."Welcome in Phoenix"...
La sugestiile repetate ale prietenilor de prin zona,mai in gluma mai in serios...am facut-o..am deschis cica..."Club Phoenix".
Adica aici,cei care VOR pot sa se inscrie la "ajutat" .Fiecare a primit la inceput ajutor mai mult sau mai putin si sunt sigura ca oamenii intradevar oameni pe care am avut placerea sa-i cunosc,100% prin intermediul forumului,vor raspunde cel putin asa cum li s-a raspuns si lor.Cei care au fost mai ghinionisti si nu au avut "indrumari" prea placute,poate se vor gandi sa nu treaca si altii prin ce au trecut ei. Asa ca un incepator are nevoie de...in primul rand un loc in care sa poata locui,cu ajutorul vostru putem sa "investigam" unde,cat costa si daca se poate inchiria "din prima" cat este deposit...care pe unde cunoasteti...,adaptabilitate pentru toate buzunarele,chiriile osciland intre 500 pentru 1 bedroom shi pana la 1.000 la conditii de lux,apoi transport de la aeroport...,primul drum la cumparaturi...,alt drum la social security administration (daca doreste),deschidere de accounturi,asigurare apartament(~20 pe luna),curent(deposit ~200 rambursabili dupa 1 an),gaz(~80 deposit),apa si gunoi(costa ~ 25-35$),telefon fix si internet(~70 costa plus deposit ~60)),eventual mobil(ni s-a cerut chiar si 400$ deposit pentru o linie din cauza ca nu aveam SSN),evident ca am renuntat...si am apelat la prepaid. Daca nu are SSN asta poate inseamna un drum la fiecare in parte,apa,curent,telefon,gaz...etc...urmeaza cautatul de masina fara de care esti legat total si nu in ultimul rand driver license asa ca un nou drum la MVD cu speranta ca-l ia din prima,daca nu(poate da de 3 ori examenul scris si costa 10$)plus deplasarile necesare, apoi asigurare la masina(pretul depinde de la caz la...tocmeala...). Printre toate acestea alta "excursie" la banca pentru deschidere de checking account si eventual savings. Alte cateva cumparaturi ce ar mai fi de facut si preturi de "infruntat"ar fi...,pat king size 270$,(noroc ca ni-l aduce tatache acasa...),masa cu scaune intre 150-250 ,televizor intre 150-300 unul normal cu ecran plat si fara fitze,masa de computer,de pe la 80$ in sus,canapea cea mai de cacao ar fi pe la 100$ in sus. Mai este apoi capitolul job,aici se poate ajuta cu recomandari,nu cred ca este nimeni in stare la momentul de fatza sa asigure cuiva un job,insa cu recomandari si "directii" se pot realiza multe. In limita timpului disponibil al fiecaruia si a energiei ramase dupa "serviciuri" ,putem incerca sa participam cu totzii ,probabil vreme de 1 saptamana-doua-trei ,la un impact cu America mai putin...agresiv al noilor veniti. Ce ziceti ?Alte sugestii,reclamatzii....inscrieri... P.S Celor "indrumati" li se cere sa...fie sanatoshi,sa fie cooperanti,sa nu "uite" sa dea cate un telefon barem o data la 6 luni sa ne intrebe ce mai facem si nu in ultimul rand cand vor avea posibilitatea sa "returneze" GESTUL , la randul lor,...ALTORA.Cam atat. |
|
||||
|
||||
Pe masura ce ma stabilizez pot participa si eu in ajutorarea celor noi veniti (intr-un mod sau altul - deocamdata mobilitatea imi e limitata).
So, welcome to Phoenix ! (nu uitati, Phoenix-ul e punct strategic: Vegasul e aproape, Canyonul, California, Mexicul...si are o economie in dezvoltare)
Cine are nevoie de ajutor in Phoenix, Arizona sa ma caute la [email protected] www.flickr.com/photos/mirceagoia - poze din America si nu numai www.mytestbox.com - get paid to post web software reviews |
|
||||
|
||||
club...'Welcome in Pheonix"...
Noi pina ne stabilizam....putem sa ajutam in ....full time.....asa ca ....bine ati venit in Pheonix!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Ma bag si eu cu ce pot
|
||||
|
||||
PREZENT
La fel si eu. Cu ce pot sa ajut...ajut. M-am cam specializat in domeniul cautarii de job-uri, cizelat de resume (CV). Dar ajut la tot ce pot. Count me in |
|
||||
|
||||
eu nu vreau! uite asa de al naibii ,nu vreau! cineva tre sa mentina ekilibrul...
|
|
||||
|
||||
Sign in....
|
|||
|
|||
club
unde e sediul clubului?
se dau gratare saptamanal?...........................sunt si eu in joc daca e si bere |
|
||||
|
||||
Astea intotdeauna vor fi ...asa ca se pare ca esti deja inscris din oficiu ...
Cine are nevoie de ajutor in Phoenix, Arizona sa ma caute la [email protected] www.flickr.com/photos/mirceagoia - poze din America si nu numai www.mytestbox.com - get paid to post web software reviews |
|
||||
|
||||
Well....,inceputul pare promitator si ma bucur ca nu e doar la "placinte" inainte ....asa ca.. sa ne apucam de treaba atunci.
Avem nevoie de informatii despre apartamente,in principal 1 bedroom pentru ca acolo se pot caza pana la 3 persoane. Va rog sa postati ce credeti voi ca ar fi important de stiut dar sa contina si : 1.Pretzul,zona,dimensiunea in SqFt si perioada minima de inchiriere. 2.Conditiile de inchiriere la cei care nu au credit history(va trebui sa intrebati probabil la receptie),plus ce utilitati sunt oferite in pretul respectiv(washer,dryer,curent..apa) 3. Daca exista un site al complexului respectiv poate ar ajuta sa vedem shi fotografii. Incep eu... cu complexul de langa mine in partea de nord west de Phoenix,adica in Glendale.... "Isle Apartments" ,categoria "5 cactushi",chirie la 1 bedroom in jur de 880$(oscileaza saptamanal) dimensiune 762 SqFt.An de constructie al complexului1999. Zona foarte buna,masina de spalat si uscat rufe incluse in apartament,bucatarie utilata cu mobilier si masina de spalat vase,frigider,unele au "shemine",sala de fitness,2 piscine incalzite,jacuzzi fierbinte,complex construit in jurul unui lac asa ca multe apartamente au vedere catre acesta.Foarte aproape de autostrada,5 minute de Mall,5 minute de Wallmart,Safeway este in fatza complexului la fel si Bank of America. Gradinita este peste drum, kindergarten pana la 8 clase cam la 1 minut distantza iar liceu foarte bun la sub 1 mila distantza. Conditiile de inchiriere pentru persoana fara SSN si evident fara credit history: Au cerut dovezi financiare solide(acont la banca,proprietati)de cateva zeci de mii. Plus 400 $ deposit refundabil shi chiria pe urmatoarea luna in avans. Perioada minima de inchiriere 6 luni. Acest complex il recomand doar la cei cu "posibilitati" financiare.Merita banu...daca-l ai evident,sau daca, te gandesti sa imparti un apartament cu 2 bedroom cu o alta famile/persoana.Asta e situ: http://www.equityapartments.com/mark...iew&PropID=502 Asteptam si alte variante/zone/preturi/conditii... P.S. "radupop": ...bere o fi ,DAR...nu vine sigura...are nevoie de ajutorul tau sa ajunga din magazin,la "sediu" in frigider... |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|