|
||||
|
||||
Club "Ianuarie"
Cum cluburile pleaca de la 15 mii, m-am gandit sa-i sustinem aici pe cei care au interviul in ianuarie. Din "sapaturile" mele pe forum(caci calendarul zace in parasire), i-am gasit pe Daniela si Liviuke ca spargatori de gheata si pe Pitic Bogdan, pe la mijlocul lunii. Mai sunteti si altii?
Pana una, alta bafta marti primilor! |
|
|||
|
|||
tot in ianuarie
cn 14800
Am interviul pe 15 ian |
|
|||
|
|||
CN 4120
interviu pe 27.01.2004 Vizita medicala efectuata cu succes pe 23.12.2003,la Centru Medical Unirea |
|
|||
|
|||
WHY?!
Ovidiu,
Ai un CN foarte mic...de ce intreviul este doar in ianuarie 2004?! Cat de tarziu ai trimis raspunsul la primul plic?! Oricum... bafta la maxim!!!!!! |
|
|||
|
|||
Ai dreptate Carmen,dar nu stiu din ce cauza la CN meu s-a ajuns sa primesc programarea tocmai acum
Primul plic a sosit pe 4 iulie 2003,formularele le-am trimis pe 22 iulie 2003 cu posta simpla par avion.Al doilea plic l-am primit pe 10 dec.2003!.....iti dai seama cu ce grija am stat ca nu stiam ce se intampla Am tzinut legatura prin e-mail cu cei de la consulat si tot primeam raspuns ca sunt in procesarea actelor,am primit un e-mail ca sunt in programare la interviu pe 01.01.2004,nici nu mai stiam ce sa cred,vorbind la ambasada mi-au spus ca nu se poate pe acea data ei fiind liberi pe data de 01,mi se parea normal.......dar totul este bine cand se sfarseste cu bine,mai am un mic pas pe 27 si gata cu grijile de aici din Romania!!!!! Ce urmeaza voi vedea,am noroc cu al meu sponsor care a venit in Romania si am petrecut revelionul impreuna, suntem vechi prieteni din copilarie el stabilindu-se de 9 ani in state. Mare lucru cand cineva itzi indruma primii pasi in noua ta experientza de viazta........mare lucru si acest site unde poti gasi multe raspunsuri la intrebarile tale legate de viata in America.......mare lucru cand simtzi ca nu esti singur si te potzi baza pe sfaturile si experientza altora care au trecut prin problemele imigrarii. Pentru totzi cei care vor incepe in acest an acel "vis american",un an plin de realizari si succese |
|
||||
|
||||
catre Ovidiu
cred ca e ok, Ovidiule, si io am case number 11.3xx si am fost programat dupa 15 feb.2004 la interviu! totusi, intrucat am reusit sa imi mi asez cateva chestii esentiale in viata, sunt ff multumit de acest lucru. si recunoscator...
spor la treaba si Doamne ajuta! la interviu si in USA si oriunde... B.
|
|||
|
|||
Baieti...
...niciodata nu e prea tarziu
Eu am intrat in panica atunci cand am aflat ca am interviul pe 8 dec...dar a fost sa fie sa-l trec cu bine. Va urez multa, multa.....bafta! Cartile sunt facute deja...dar noi nu stim exact care si cum....si de aici apare stresul...dar totul este sa crezi ca va fi bine! C.
|
|||
|
|||
salutare!
am si eu interviul tot pe 15 ian cu nr 12025. Bafta tuturor si LA MULTI ANI! |
|
||||
|
||||
Doresc din suflet multa, multa bafta tuturor, in special acelora care au interviul in aceasta luna !!!!!Va tin pumnii si astept numai vesti bune de la voi !!!!
Legat de acest subiect, vreau sa stiu ce fac buzoienii mei, fam. Pitic, si prietenul din Satu Mare ( stie el cine....)....????
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
|||
|
|||
Noi suntem programati pe 29 ianuarie, mai e cineva? Avem case number 99xx, destul de mic, dar am trimis cam tarziu formularele si am uitat si niste poze care le-am trimis ulterior.
Daca avem certificate de nastere si de casatorie noi traduse gata in 3 limbi, trebuie sa legalizam copiile??? Mersi de raspuns. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|