|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Loteristi galateni, uniti-va!!!
Salut! Dupa modelul lui adi_cio si Anemonna (nu vreau sa par un papagal) propun acest thread pentru intalniri, postari experiente ale galatenilor sau pentru castigatorii DV-2007.
See ya |
|
|||
|
|||
buna initiativa ta
Salut! Si eu tot din Galati. Astept plicul 2. Am CN 62xx. Tu?
|
|
|||
|
|||
Salut
salut!eu am CN 1xxx!astept plic 2!Am traduc actele si astept vaccinarile sa le iau maine (29.06.2006)! De acum asteptam si atat.
See ya |
|
|||
|
|||
bigu 81, se pare ca esti convins ca o sa vina si plicul 2! S-a intamplat oare sa primesti plicul 1, iar 2 sa nu mai vina? Eu ma cam tem, pt. ca am omis unele lucruri in formulare(am mai scris eu pe forum). Sper sa vina si la mine... Spor la strans acte!
|
|
|||
|
|||
nu cred ca este dracul asa de negru cum crezi tu!parerea mea e sa trimiti un email la KCC cum am facut si eu si sa vezi daca au fost procesate date!Eu personal am sunat la Ambasada la Bucuresti si mi-a spus persoana care se ocupa cu Loteria ca se fac multe greseli in formulare dar sunt corectate la interviu!nu stiu ce sa zic!Sincer?...Iei viza
|
||||
|
||||
felicitari castigatorilor.
pe cand la o terasa si un pahar de "vorba" ?
|
|||
|
|||
De la Ambasada cam tot asta mi-au spus si mie. Am timis si email la KCC si mi-au raspuns ca forumarele au ajuns si acum sunt procesate. Daca voi fi programata la interviu am sa primesc instiintarea prin posta. Nu m-au lamurit foarte tare.
|
|
|||
|
|||
Pai asta cam primeste toata lumea! De acum te inarmezi cu rabdare si mai trimiti un email sau telefon celor de la KCC in momentul in care vei vedea cut-off cu CN-ul tau!
see ya
|
|||
|
|||
inca ceva...
traduceti-va actele si legalizati-le ca intra notarii astia in concediu si cine stie!Oricum pana ajungem la interviu revin ei dar nu am chef sa stau pe la cozi...si sa nu uit...cum s-a mai zis in nenumarate locuri pe acest forum...cel mai bine e sa ne schimbam certificatele de nastere cu unele noi...ne consta mult mai putin decat traduse si nu mai trebuiesc traduse...si sunt si noi
|
|||
|
|||
cel mai bine e sa ne schimbam certificatele de nastere cu unele noi...ne consta mult mai putin decat traduse si nu mai trebuiesc traduse...si sunt si noi [/quote]
Unde se pot schimba certificatele de nastere? si pe ce motiv? ale noastre arata destul de uzate dar inca nu-s rupte... trebuie sa le schimbam in locul de unde au fost eliberate? sau unde...? multumesc
Display Modes | |
|
|