|
|||
|
|||
Loteristi olteni, cum ne pregatim pentru interviu?
Salut tuturor loteristilor. O sa incerc in threadul urmator sa strangem randurile loteristilor olteni. Sunt castigator la DV 2007 si parca se simte nevoia unor informatii locale.... Unde sa iti traduci fara probleme actele?....ce evaluator ANEVAR sa folosesti?....Informatii pe care poti sa le obtii decat de la cei din zona ta... O sa incercam sa ne intalnim pentru a schimba pareri informatii.
Suntem deja cativa (care ne-am cunoscut prin intermediul forumului) si este posibil ca in curand sa organizam prima intalnire. Poate o numim: "In asteptarea plicului 2" . Avem deja castigatori din zona (deja plecati- DV 2006) care s-au oferit sa ne ajute cu informatii. Va astept sa va inscrieti. |
|
||||
|
||||
Salut baieti.Puteti conta pe inca un oltean adevarat.Eu o sa plec pe 30 iunie dar putem vorbi online si va pot ajuta cu informatii sau sa va povestesc din experienta proprie.
|
||||
|
||||
loteristi olteni,uniti-va
si noi suntem olteni....din tg-jiu...suntem cistigatori la dv2006...avem interviul pe 03.06.2006...daca putem sa va ajutam ce ceva....cu placere....si bafta tuturor!!!
|
|
||||
|
||||
Bravo Adi, buna treaba!
Si noi olteni,din Craiova, deja in Chicago din ianuarie 2006. Lafel langa voi cu tot ce se poate. Anul trecut,si noi am avut o mini "gasca".Ne-au ajutat alti olteni cu suflet (Justin- castigator 2005) sau mai putin olteni dar la fel de sufletisti (Shaguna). Bafta multa! Cornelia, Alex si Dan
|
|||
|
|||
Traducator autorizat in Craiova?
Ei..daca tot s-au inscris cativa...
Ma intereseaza un traducator autorizat bun in Craiova...si daca ati facut in ultima jumatate de an...cat costa o pagina de traducere autorizata? |
|
|||
|
|||
Pentru Cornelia
Cornelia, case numberul tau (3100) este foarte asemanator cu al meu (32XX) de anul acesta. Cand ai avut interviul? Ma gandesc deja in august sa ne ducem (eu si sotia) la examenul medical. Sa fim pregatiti sa nu ramanem pe ultima suta de metri.
|
|
||||
|
||||
sal
sal! Eu stiu ca pentru a te duce la examenul medical ai nevoie de formularele din plicul 2 sau ai gasit tu alta metoda de a te duce la examen?Sau speri sa primesti plicul 2 in august!Eu am CN1xxx
|
|
||||
|
||||
Adi, am avut intreviul spre sfarsitul lui octombrie,spre rusinea mea nu mai stiu exact. Asta pentru ca in septembrie CN-urile chemate la intreviu s-au oprit la 1900.
te poti duce linistit la analize. Si noi am fost tot in august. Nu trebuie formularele din plicul 2. Ti le dau acolo. Am fost la Centrul Unirea. Doamna doctor de acolo este super faina. Despre traduceri o sa il intreb pe sot cand vine, caci el s-a ocupat de ele. Revin dupa ce aflu.
|
||||
|
||||
Traduceri autorizate eu am facut la o fata care a deschis de curand si nu cere asa mult.Adresa este:Str Popa Sapca,sc B1,et 1,ap 17.Mai precis cum urci de la ceas catre Mercur ,cand ajungi in intersectia cu Mercurul faci dreapta catre Carol si e prima scara de bloc.Am si niste numere de telefon:0351 805763 si 0723916871.Pe fata o cheama Nicoleta Stirlea si mie mi-a luat 90.000 pe pagina + notarul care ia 200.000 pe act.De notar se ocupa tot ea.
|
||||
|
||||
Bine Adi ... intru si eu. Am CN 26XX si poate vom fi programati in aceeasi zi. Destinatia mea e aceeasi (Chicago), asa ca voi fi cu ochii pe tine !
Inca ceva: place la mine site-ul tau.
Display Modes | |
|
|