|
|
||||
|
||||
Home-based business
Ce parere aveti despre genul acesta de joburi (lucrezi de acasa, nu-ti trebuie decat computer si internet)? Ele promit marea cu sarea iar asta ma face reticenta. Ce se ascunde in spate? Stiti pe cineva care a abordat un astfel de angajator?
Maria
|
|||
|
|||
Joburile astea sunt vrajeli...daca te arati interesat incep sa iti trimita tot felul de requesturi pentru bani...ba cumperi materiale, ba training etc.
|
|
||||
|
||||
Regula de baza: daca iti cer bani, nu conteaza ce si cum, chiar daca promit ca ramburseaza ulterior, atunci NU.
(Exista un binecunoscut scam, in care o persoana din afara USA te "angajeaza" sa primesti cecuri, sa le depozitezi in contul tau de checking, sa pastrezi 10% comisionul tau si sa trimiti restul prin Western Union. Spilul este ca cecurile sunt false, insa asta nu o s-o stii decat dupa cateva saptamani, timp in care deja banii tai s-au dus de tot. O varianta mai nasoala e atunci cand cecurile sunt reale, insa neautorizate, si te trezesti ca te ia politia ca din oala, pentru ceva ce ai facut fara sa stii ce faceai) |
|
||||
|
||||
Un exemplu de home-based business: vanzari/cumparari pe eBay.
Unii fac bani buni cu asta...
Cine are nevoie de ajutor in Phoenix, Arizona sa ma caute la [email protected] www.flickr.com/photos/mirceagoia - poze din America si nu numai www.mytestbox.com - get paid to post web software reviews |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|