|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
am cartea de circulatie USA Drivers manual scanata
pentru doritori am cartea de circulatie americana " drivers manual'
este din statul georgia dar sunt cam la fel in mai toate statele in proportii de peste 80 la suta macar sa va faceti o idede despre legislatie, semne de circulatie, si despre obtinerea permisului , citind negru pe alb fara a se mai interpreta anumite postari despre acest subiect. cartea are 9 mega si ceva sunt deja doritori , dar mai astept sa-mi scrieti adresa de e-mail sa o trimit odata la mai multi. mi-am propus ca duminica dupaamiaza sa o trimit. adresa mea este [email protected] cu bine la toti loteristii din 2007 si sa ne vedem cu totii in state. |
|
|||
|
|||
permis de conducere
cine este interesat de obtinerea unui permis de conducere in zona WASHINGTON, am trimis un link unde cartea poate fi descarcata, format pdf.
http://www.dol.wa.gov/ds/Guide2006.pdf Succes! Sa auzim numai de bine! PS. Scuze am uitat sa scriu link-ul |
|
||||
|
||||
Sorry dar am schimbat adresa !
Pewntru cei interesati de cartea de circulatie din statul Georgia ii rog sa-mi trimita mesaj pe adresa [email protected], adresa cealalta nu o mai folosesc
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|