Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Primii pasi
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Primii pasi

Driver License in CA

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2006, 06:00 AM
SorinR SorinR is offline
Junior Member
Bobocel

Default Driver License in CA

Am intrat in State acum o saptamana cu destinatia san Francisco-Foster City (CA). A doua zi am aplict pentru SSN la SSA din san Mateo.
Azi am dat examenul teoretic pentru carnetul de sofer. Dupa ce mi-au facut verificarea teoretica, mi s-a spus ca nu poate sa imi elibereze (examenul a fost trecut) nici "permit" nici carnet temporar fiindca nu am SSN. Sigur ca inca nu mi-a sosit SSN dar eu am nevoie de masina si sa conduc ...
Puteti sa imi spuneti , mai ales cei care ati venit de curand, care e opinia voastra legata de acest subiect ? Nici macar pentru ID nu m-au lasat sa aplic...
As fi dost super multumit sa imi dea permit ca aveam cine sa ma insoteasca si mai mult mi-ar fi folosit sa imi fac si credit card. Stiu sa conduc si am carnet valabil in RO asa ca in cateva zile as fi dat si Driving Test. Aveti cumva experiente diferite ? Sunt curios de ce unii ati parcurs niste proceduri diferite (Intr-un subiect "Spre America" Gianina explica cum a obtinut totul fara cea mai mica problema). precizez ca am primit o adeverinta de la SSA care dovedeste ca am aplicat la SSN, pe care le-am aratat-o fara a-i impresiona in vreun fel...

SorinR
Reply With Quote
Old 05-11-2006, 07:14 AM
Musashi Musashi is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Default Re: Driver License in CA

Cere-le numarul de SSN de la centru si spune-le doar numarul la Driver's Licence office. Nu au de ce sa te refuze.

numai bine,

musashi

Quote:
Originally Posted by SorinR
Am intrat in State acum o saptamana cu destinatia san Francisco-Foster City (CA). A doua zi am aplict pentru SSN la SSA din san Mateo.
Azi am dat examenul teoretic pentru carnetul de sofer. Dupa ce mi-au facut verificarea teoretica, mi s-a spus ca nu poate sa imi elibereze (examenul a fost trecut) nici "permit" nici carnet temporar fiindca nu am SSN. Sigur ca inca nu mi-a sosit SSN dar eu am nevoie de masina si sa conduc ...
Puteti sa imi spuneti , mai ales cei care ati venit de curand, care e opinia voastra legata de acest subiect ? Nici macar pentru ID nu m-au lasat sa aplic...
As fi dost super multumit sa imi dea permit ca aveam cine sa ma insoteasca si mai mult mi-ar fi folosit sa imi fac si credit card. Stiu sa conduc si am carnet valabil in RO asa ca in cateva zile as fi dat si Driving Test. Aveti cumva experiente diferite ? Sunt curios de ce unii ati parcurs niste proceduri diferite (Intr-un subiect "Spre America" Gianina explica cum a obtinut totul fara cea mai mica problema). precizez ca am primit o adeverinta de la SSA care dovedeste ca am aplicat la SSN, pe care le-am aratat-o fara a-i impresiona in vreun fel...

SorinR
Reply With Quote
Old 05-11-2006, 07:34 AM
CataD's Avatar
CataD CataD is offline
Forumar fidel
Profesor

Poti conduce linistit cu ala din ro 1 luna cel putin. Baga mare pe soselele californiei! Pe ei si pe mama lor!
Old 05-11-2006, 09:11 AM
SorinR SorinR is offline
Junior Member
Bobocel

Pentru Mushashi: am cerut telefonic numarul (SSN) de la SSA dar mi-au spus ca inca nu mi-a fost alocat (am sunat chiar din cladirea DMV-ului din RedWood City)...

SorinR
Reply With Quote
Old 05-25-2006, 02:25 PM
ion barbu ion barbu is offline
Junior Member
Bobocel

Default am carte de circulatie Drivers manual

pentru cei interesati am drivers manual scanata
este din 2003 si este din statul georgia
dar cam se aseamana in mai toate statele
macar sa va faceti o idee despre regulile si conditiile de obtinerea permisului american contactati-ma la [email protected]
Reply With Quote
Old 05-25-2006, 04:44 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by SorinR
(Intr-un subiect "Spre America" Gianina explica cum a obtinut totul fara cea mai mica problema).
Da, asa am povestit dar noi am asteptat pana dupa SSN sa ne luam carnetele. Iar SSN-ul a venit in 10 zile. Deci ar cam trebui sa ajunga si la tine. Sotului meu i-a venit SSN-ul mai tarziu dar obtinusem o adeverinta de la SSA cu numarul de SSN.
Multa bafta,
Gianina
Old 05-29-2006, 06:34 PM
vioviovio vioviovio is offline
Junior Member
Bobocel

Pentru Georgia aveti aici cam tot ce va intereseaza pt driver's licence: manual, test de verificare, etc.

http://www.dmvs.ga.gov/
Reply With Quote
Old 05-29-2006, 08:51 PM
Bunelu''s Avatar
Bunelu' Bunelu' is offline
Membru
Bobocel

Exclamation GA nu-i totuna cu CA

Asa cum spuneam, Georgia nu e California. Ceea ce ai postat tu vioviovio e valabil pentru Georgia, nu stiu daca si pentru California. Plus ca, asa cum postasem intr-alta parte, informatiile despre DL in GA se regasesc la http://www.dds.ga.gov/ - se ajunge aici si din pagina a carei adresa ai dat-o tu.
Old 06-12-2006, 06:54 AM
Crinutza_Mamarutza's Avatar
Crinutza_Mamarutza Crinutza_Mamarutza is offline
Junior Member
Bobocel

Iata site-ul oficial de la CA de la DMV: http://www.dmv.ca.gov/pubs/interactive/tdrive/exam.htm
iar aici alte site-uri unde puteti gasi teste sa va verificati cunostintele inainte sa aplicati pt DL.
http://www.dmv.org/ca-california/practice-tests.html
http://www.tennesseeanytime.org/dlpractice/
http://www.toolboxtopics.com/Beyond%...ten%20Test.DOC
Old 06-12-2006, 03:48 PM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Si eu am patit la fel in NJ. Am fost la DMV pentru ca aveam nevoie sa iau citeva ore de conducere si aveam nevoie de hirtie de la ei, altfel nici un instructor particular nu te primeste sa faci ore cu el. Si m-au trimis sa plimb ursul. Asa ca l-am luat de zgarda si am plecat.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules