Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Schimbarea adresei din buletin!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2004, 06:34 AM
S_orin's Avatar
S_orin S_orin is offline
Membru
Invatzacel

Default Schimbarea adresei din buletin!

M-am hotarat sa postez acest mesaj dupa ce am cautat ceva pe Forum si nu am gasit solutie la problema pe care o am.

Iata despre ce este vorba:
Saptamana aceasta trebuie sa fac actele cu viitoarea sotie. Am optat pt a ne pastra fiecare numele, din cauza CN-ului(114XX), nu cred ca mai e mult timp pana la interviu. Nu stim ce sa facem cu adresa din buletin. Ne-am gandit ca sotia sa nu isi mai schimbe buletinul. Va fi o problema in cazul in care nu vom avea aceeasi adresa.

O eventuala schimbare de buletin ar duce la o amanare a pasaportului sotiei(ea nu are inca pasaport). In plus voi intampina probleme la completarea actelor in cazul in care KCC imi va cere sa le retrimit.

Astept parerile voastre!
Thx!
Old 10-12-2004, 09:35 AM
Catalin Catalin is offline
Membru
Invatzacel

Default Buletin

Cred ca va dura mai mult sa obtii pasaportul decat buletinul.Nu cred sa fie probleme deoarece aveti certificatul de casatorie.Dar daca tot umbli pentru pasaportul sotiei pentru linistea ta nu e mai bine sa-si schimbe si buletinul?Eu asa as face.
Reply With Quote
Old 10-12-2004, 09:35 AM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Buletinul cu noul nume ti-l elibereaza cam intr-o saptamina (asa a fost la noi), iar apoi poti depune imediat actele pt. pasaportul sotiei. Cu o taxa de urgenta de 50.000 lei ti-l elibereaza in 5 zile lucratoare. E mai sigur - zic eu - sa aveti toate actele in regula la interviu.
Old 10-12-2004, 09:37 AM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Am postat CHIAR in acelasi timp cu Catalin. Hi hi hi
Old 10-12-2004, 10:05 AM
S_orin's Avatar
S_orin S_orin is offline
Membru
Invatzacel

Va multumesc pt raspunsuri!
Eu imi fac probleme pt completarea formularelor si pt trimiterea lor. Ma gandesc sa nu fie vreo problema. Pana se elibereaza buletinul va dura o sapt. Asta inseamna ca voi mai intarzia si cu trimiterea formularelor!
Eu ma astept sa am interviul undeva in luna decembrie!
Old 10-12-2004, 10:23 AM
Simy's Avatar
Simy Simy is offline
Membru
Invatzacel

Depinde cine a castigat: daca ai castigat tu sotia poate sa-si schimbe linistita numele, daca a castigat ea atunci poate sa-l pastreze pentru siguranta, desi acum semnatura nu mai este importanta (aici era problema inainte ca se modifica semnatura), iar dovada schimbarii numelui se face cu certificatul de casatorie.

Parerea mea este ca ar fi mai bine sa-si schimbe si buletinul sa aveti aceeasi adresa, asta ca sa dovediti ca stati impreuna. Ei ar putea sa se gandeasca ca daca stati la adrese diferite poate ati facut actele doar de forma. Mai bine sa nu le creati nici un fel de suspiciune.

Daca nu aveti timp sa trimiteti din nou formularele sunati la Ambasada si anuntati acolo, iar la interviu va duceti si cu formularele completate. Au mai fost cazuri asemanatoare si anul trecut si nu au fost probleme.

Bafta.
Reply With Quote
Old 10-12-2004, 01:58 PM
Dicu Catalin Dicu Catalin is offline
Membru
Bobocel

aceeasi problema am avut-i si eu, se pare ca am interviul pe 17 noiembrie, zic se pare deoarece nu am primit inca plicul2. data o stiu de la KCC. am avut cununia pe 26 septembrie si imediat am trimis formularele si pentru sotia mea. nu inteleg ce legatura are buletinul cu formularele.
dupa aceea am scos buletinul sotiei cu noul nume si pe noua adresa, iar acum urmeaza pasapoartele.
eu in schimb ma intreb ce urmeaza deoarece casatoria si trimiterea formularelor pentru sotie a avut loc dupa stabilirea de catre KCC a unei date de interviu....
Reply With Quote
Old 10-13-2004, 09:54 AM
CRosca's Avatar
CRosca CRosca is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Quote:
Originally Posted by Dicu Catalin
eu in schimb ma intreb ce urmeaza deoarece casatoria si trimiterea formularelor pentru sotie a avut loc dupa stabilirea de catre KCC a unei date de interviu....
De ce nu ai incercat sa iei legatura direct cu ambasada chiar daca nu-ti venise plicul 2? Eu am trimis fax la ambasada, dar, cei drept mie-mi venise plicul 2, insa cred ca daca aveai data interviului deja stabilita puteai sa-i intrebi daca poti sa trimiti direct la ei.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules