|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Schimbarea adresei din buletin!
M-am hotarat sa postez acest mesaj dupa ce am cautat ceva pe Forum si nu am gasit solutie la problema pe care o am.
Iata despre ce este vorba: Saptamana aceasta trebuie sa fac actele cu viitoarea sotie. Am optat pt a ne pastra fiecare numele, din cauza CN-ului(114XX), nu cred ca mai e mult timp pana la interviu. Nu stim ce sa facem cu adresa din buletin. Ne-am gandit ca sotia sa nu isi mai schimbe buletinul. Va fi o problema in cazul in care nu vom avea aceeasi adresa. O eventuala schimbare de buletin ar duce la o amanare a pasaportului sotiei(ea nu are inca pasaport). In plus voi intampina probleme la completarea actelor in cazul in care KCC imi va cere sa le retrimit. Astept parerile voastre! Thx!
|
|||
|
|||
Buletin
Cred ca va dura mai mult sa obtii pasaportul decat buletinul.Nu cred sa fie probleme deoarece aveti certificatul de casatorie.Dar daca tot umbli pentru pasaportul sotiei pentru linistea ta nu e mai bine sa-si schimbe si buletinul?Eu asa as face.
|
|
||||
|
||||
Buletinul cu noul nume ti-l elibereaza cam intr-o saptamina (asa a fost la noi), iar apoi poti depune imediat actele pt. pasaportul sotiei. Cu o taxa de urgenta de 50.000 lei ti-l elibereaza in 5 zile lucratoare. E mai sigur - zic eu - sa aveti toate actele in regula la interviu.
|
||||
|
||||
Am postat CHIAR in acelasi timp cu Catalin. Hi hi hi
|
||||
|
||||
Va multumesc pt raspunsuri!
Eu imi fac probleme pt completarea formularelor si pt trimiterea lor. Ma gandesc sa nu fie vreo problema. Pana se elibereaza buletinul va dura o sapt. Asta inseamna ca voi mai intarzia si cu trimiterea formularelor! Eu ma astept sa am interviul undeva in luna decembrie!
|
||||
|
||||
Depinde cine a castigat: daca ai castigat tu sotia poate sa-si schimbe linistita numele, daca a castigat ea atunci poate sa-l pastreze pentru siguranta, desi acum semnatura nu mai este importanta (aici era problema inainte ca se modifica semnatura), iar dovada schimbarii numelui se face cu certificatul de casatorie.
Parerea mea este ca ar fi mai bine sa-si schimbe si buletinul sa aveti aceeasi adresa, asta ca sa dovediti ca stati impreuna. Ei ar putea sa se gandeasca ca daca stati la adrese diferite poate ati facut actele doar de forma. Mai bine sa nu le creati nici un fel de suspiciune. Daca nu aveti timp sa trimiteti din nou formularele sunati la Ambasada si anuntati acolo, iar la interviu va duceti si cu formularele completate. Au mai fost cazuri asemanatoare si anul trecut si nu au fost probleme. Bafta. |
|
|||
|
|||
aceeasi problema am avut-i si eu, se pare ca am interviul pe 17 noiembrie, zic se pare deoarece nu am primit inca plicul2. data o stiu de la KCC. am avut cununia pe 26 septembrie si imediat am trimis formularele si pentru sotia mea. nu inteleg ce legatura are buletinul cu formularele.
dupa aceea am scos buletinul sotiei cu noul nume si pe noua adresa, iar acum urmeaza pasapoartele. eu in schimb ma intreb ce urmeaza deoarece casatoria si trimiterea formularelor pentru sotie a avut loc dupa stabilirea de catre KCC a unei date de interviu.... |
|
||||
|
||||
Quote:
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|