|
|||
|
|||
Probleme la schimbarea adresei de catre Primarie !!!
Am o mare problema.
Mi-a fost schimbata adresa de catre Primarie....mai precis numele strazii. Pe noua strada care am fost trecut mai exista un bloc numerotat la fel ca al meu si de 3 saptamani nu mai primesc nici o scrisoare. Am trimit eu vreo 2 asa de test sa vad daca ajung si nimic. Pot sa le trimit la KCC o scrisoare sa le explic situatia si sa ii rog cand or sa trimit plicul cu programarea la Ambasada sa imi treaca vechea strada....sau daca nu se poate macar cumva trecuta in paranteza?? Cand am trimis inapoi actele le-am explicat ca mi-a fost schimbata adresa de catre Primarie.....acum sa ii rog sa ii lase "doar" pe plic vechea strada.....are ceva daca le zic asta.....sau nu ii intereseaza pe ei chestiile astea ?? Am vorbit si cu postasii.....si ei sunt nedumeriti.....au zis sa reclam la Primarie ca ei au schimbat adresa. Orice sugestie este binevenita. Multumesc. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|