![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Va scriam zilele trecute ca auzisem de niste cunoscuti mai vechi care au castigat la DV 2005. Problema lor era ca au un numar de ordinul 26xxx, iar fiica lor cea mare va implini in martie 21 de ani. Ei au decis ca daca nu sunt programati la interviu pana atunci, vor ramane cu totii acasa.
M-am intalnit intamplator ieri cu sotul. Acesta mi-a spus ca, inclusiv in urma telefonului meu, fiica in chestiune a sunat la KCC. Si, SURPRIZA, A AFLAT CA S-A SCHIMBAT LEGISLATIA Mai exact, se pare ca mai are dreptul de intrare in USA inca sase luni de la implinirea varstei de 21 ani. Mai multe detalii nu stia. Pentru mine e un lucru absolut nou. Poate fi adevarat ? Aceasta se leaga cu alte posibile proceduri schimbate (pe langa modalitatea electronica de aplicare). Voi ce stiti ? Sau asteptam pana ne lamureste Pompita, pe 4 octombrie ? Al vostru nelamurit, Virag.
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cum imi aduc copiii din Ro prin reprezentant? | anda_14 | Experientele loteristilor ajunsi in America | 5 | 01-20-2008 08:44 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |