Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Experientele loteristilor ajunsi in America

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-19-2008, 10:21 PM
anda_14 anda_14 is offline
Membru
Bobocel

Default Cum imi aduc copiii din Ro prin reprezentant?

Am si eu o intrebare importanta si daca ma poate ajuta cineva va rog astept raspunsurile voastre.As dori un sfat in legatura cu aducerea copiilor aici.Va intreb pe voi inainte de a suna la ambasada si de fapt nu stiu daca este bine sa sun la ambasada ptr.ca nu stiu daca ei ma pot ajuta cu vreun sfat si nu am unde sa sun sa intreb.Noi am venit aici cu loteria vizelor anul trecut in Iunie,am venit toti patru eu sotul meu si doi copii,pe care i-am dus in tara ptr.o perioada din octombrie pana in martie anul asta trebuie sa ii aduc.Cu ceva timp in urma am sunat la ambasada sa intreb cat au voie copii sa stea in tara iar cei de la ambasada m-au sfatuit sa nu ii las sa depaseasca 6 luni ceea ce ar insemna ca pana pe 4 aprilie ei trebuie sa fie inapoi in Orlando.I-am dus ptr.o perioada scurat pana ne rezolvam aici treburile,mai ales ca eu si sotul meu lucram in schimburi diferite programul meu fiind acelasi in fiecare zi de la 8 dimineata pana la 5 dupamiaza iar al sotului depinde cat de buzy este,in mod normal programul lui incepe de la 4 dupamiaza pana se inchide restaurantul,poate incepe si de la 9 dimineata din momentul in care primeste telefon si il cheama la munca,din acest motiv am dus copii acasa ptr.ca nu aveau cu cine sa stea,in tot acest timp urmand sa cautam scoli ptr.ei cu programe orare pana la 6 cand vin eu de la munca.I-am facut AOS mamei mele si i l-am trimis in tara urmeaza ca in luna februarie sa aiba interviu la ambasada dar nu ma pot baza pe asta ptr.ca stiti si voi cum sunt cei de la ambasada,poate fi da sau poate fi nu.Intre timp ne-am interesat de baby siter,am gasit ceva asta in cazul in care mama nu ia interviul.Intrebarea mea este daca mama ia interviul sau nu il ia trebuie sa ma duc eu in tara sa ii iua,imi pot lua liber de la munca fara probleme toti ma inteleg.Problema este ca atunci cand eu sau mama pleaca din tara cu copii imi trebuieste o imputernicire de la sot asta in cazul in care iau eu copii?Si de unde sa fac rost de acea imputernicire,cum trebuie sa sune ea,trebuie sa vb.cu un avocat sau pur si simplu o pot face de mana in engleza sau in romana si sa o notariez la Bank of America?Iar in cazul mamaie mele daca vine trebuie sa ii facem amandoi e cam aceeasi situatie daca as veni eu.Copii au pasapoarte individuale.Putem noi face imputernicirea de mana scrisa de noi sau exista o imputernicire tip?Stie cineva,s-a mai confruntata cineva cu asa ceva?Va rog astept raspunsurile voastre si ajutorul vostru,ptr.ca timpul trece si cat de curand trebuie sa fac aceea imputernicire fie sotul ptr.mine fie noi ptr.mama.Stiu doar ca acea imputernicire imi trebnuie doar la plecare din tara(Romania)ptr.ca numai ei pot cere asa ceva,iar la intrare in State nu te intreaba nimeni nimic.Va multumesc foarte mult si astept un raspuns de la voi.Am tot cautat pe site am rasfoit peste tot dar nu am gasit ceva care sa ma satisfaca,vreau un raspuns concret sa stiu unde ma indrept.Credeti ca daca sun la ambasada romaniei la wasghinton ei ma pot ajuta cu vreun raspuns?
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules